E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δυσάρεστα νέα.. Ο ξανθός "Βασιλιάς" "κοιμάται" επ αόριστον...

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πως και πως περίμεναν οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και οι γιατροί που παρακολουθούν τον Τόμας Πρωτόπαπα τη σημερινή ημέρα, καθώς θα έρχονταν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα έδειχναν εάν και κατά πόσο ο νεαρός ηθοποιός αντιδρά στη νέα φαρμακευτική αγωγή.

Όμως τα νέα ήταν δυσάρεστα και ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα κάνει λόγο πλέον για μια μακροχρόνια μάχη που έχει να δώσει ο ηθοποιός και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Star οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ηθοποιός έδειξαν ότι η θεραπεία η οποία του χορηγήθηκε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του ηθοποιού να μην δίνει κάποιο σήμα ή έστω κάποια ελάχιστη αντίδραση.

Όπως είπε ο θείος του ηθοποιού Γιώργος Πρωτόπαπας, μιλώντας στην «Μεσημεριανή Μελέτη» οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πιθανή μακροχρόνια αναμονή.

Παράλληλα, ο κ. Πρωτόπαπας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί θα... «φύγει», ενώ την ίδια ώρα απόφαση της οικογένειας είναι να συνεχιστεί η μηχανική υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου υπάρξει κάποιο σημάδι αντίδρασης.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger