E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 2 Απριλίου 2013

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της Τρίτης, αγαπητέ Κριέ, για το ζώδιό σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή ακόμη και να παραμερίσεις τις προτεραιότητές σου, για να μπορέσεις να πλησιάσεις το σύντροφό σου, με τον τρόπο που θέλει αυτός. Υπάρχει μία αναστάτωση στη σχέση σας, λόγω κάποιων προσώπων που έχουν μπει ανάμεσα σας, και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στη συμπεριφορά σου, αν δεν θες να οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, πέρνα το βράδυ σου, κάνοντας κάτι δημιουργικό ή φροντίζοντας τον εαυτό σου. Είναι η καλύτερη σου επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.





Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου, χάρη στις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τον Αιγόκερω, θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις, αγαπητέ Ταύρε, και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις το κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το σύντροφό σου, είναι πολλές και σημαντικές. Εκμεταλλεύσου τες χωρίς αναβολές. Όσο για εσένα που παλεύεις με την μοναξιά, άδραξε το βράδυ για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα σου φέρει η Αφροδίτη από τον Κριό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν είσαι Ταύρος. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι ομαδικές εργασίες και είναι μία καλή ευκαιρία για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα κοινά σας σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θέλεις να ανακαλύψεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ίσως με λίγο περισσότερο ψάξιμο, να τις βρεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα που σε διακρίνει, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις στα δικά σου άτομα, για όλα αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις όμορφα και χαλαρωτικά με το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, αν δεν φέρεις στο προσκήνιο παρελθοντικά προβλήματα, που σας είχαν απομακρύνει. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, πρέπει να μάθεις να εκτιμάς τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου και μην υποτιμάς τις προσπάθειες τους να σε προσεγγίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Εξήγησε με όμορφο τρόπο τις προθέσεις σου και ξεκαθάρισε ότι δεν έχεις βλέψεις για την δική τους επαγγελματική θέση. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια μικρή άνοδο και πρέπει να φροντίσεις να καλύψεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, από τις αλόγιστες σπατάλες σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η επιτυχία είναι με το μέρος σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Αιγόκερω. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ευχάριστες και πολυποίκιλες εκπλήξεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην δώσεις σημασία σε προβληματάκια που θα εμφανιστούν, γιατί είναι παροδικά και αν τα ξεπεράσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ο σύντροφός σου είναι οξύθυμος και εριστικός απέναντι σου, φίλε Καρκίνε, εσύ δεν θα πρέπει να τεντώνεις το σχοινί, αλλά να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις μεταξύ σας ισορροπίες σε καλά επίπεδα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν σου και γίνε πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να βάλεις τις βάσεις για την δημιουργία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι καρκίνος, στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν. Καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις στις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες, γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού και ήδη η κατάσταση σου είναι επιβεβαρυμμένη.





Λέων
23/7-23/8

Ημέρα τυχερή θα είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα, φίλε Λέων. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και σε καταστάσεις του παρελθόντος, που ήταν προβληματικές. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες, αλλά ξεκαθάρισε το τοπίο προς όφελος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφός σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς, που έχει για κάποια άλλα θέματα που τον απασχολούν, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις καλά στη σχέση σου και μείνε κοντά του για να του συμπαρασταθείς. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω τώρα, που το φως στο τούνελ της ερωτικής σου ζωής γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία και ό,τι προσδοκίες έχεις, μπορούν τώρα να επιτευχθούν. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Κάνε περισσότερη οικονομία και θα τα καταφέρεις μια χαρά.





Παρθένος
24/8-22/9

Για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλές ιδέες που είχες μέχρι σήμερα και να τις προσαρμόσεις στα τωρινά δεδομένα. Αυτές ακριβώς είναι που σταματούν την πορεία σου και καθυστερούν τα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και να βρεις επιτέλους την ικανοποίηση που αναζητάς, χωρίς πλέον να καθυστερείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι δυνατή, φίλε Παρθένε, και μπορεί να επιζήσει από τα προβλήματα, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη τόσο από εσένα όσο και από το σύντροφό σου. Το ισχυρότερο χαρτί σου είναι ο διάλογος, που μπορεί να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις και να λύσει τις απορίες σου. Αν πάλι ανήκεις σε εκείνους που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Κριό θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα υπάρχουν καθυστερήσεις, που θα επηρεάσουν αρκετά την πρόοδο των σχεδίων σου. Πρέπει να βρεις εναλλακτικές μεθόδους, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και μην επιμένεις σε κάτι, όταν βλέπεις ότι δεν προχωρά. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα τους, για να δεις αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και, φυσικά, θα πρέπει να αναμένεις ότι θα καταβάλεις και το ανάλογο τίμημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός σε αυτό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μία νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο έρχεται τώρα να σε ενθουσιάσει και να ανατρέψει τα δεδομένα σου. Μην την απορρίψεις, λόγω της ανασφάλειας που θα νιώθεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ζυγέ, στη δουλειά σου μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν και σε αφορούν άμεσα. Συνέχισε τις προσπάθειές σου, ίσως και σε πιο εντατικό ρυθμό, και τα αποτελέσματα που ζητάς δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μία νέα πηγή εισοδήματος είναι πολύ πιθανή.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η συμβουλή των άστρων για σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις, που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά σου χωρίς να το περιμένεις, αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, φίλε Σκορπιέ, μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από το σύντροφό σου και να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας, από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσπάθησε να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις την συμπεριφορά σου και μην τον αφήνεις άλλο στην άγνοια. Εσύ που είσαι μόνος, σήμερα θα ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για τρυφερότητα και συντροφιά, με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που μπορεί να έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.





Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, αρκεί να συγκρατήσεις τη φαντασία σου, που καλπάζει σε δύσβατα μονοπάτια, και η λογική σου θα κάνει σήμερα το καθήκον της. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου! Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Κράτα την ανυπομονησία σου υπό έλεγχο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα στη σχέση σου, αρκεί να ελέγξεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι όπως εσύ έχεις προβλήματα, άλλο τόσο έχει και εκείνος. Η καθημερινότητά σας είναι δύσκολη, όχι επειδή υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα μεταξύ σας, αλλά επειδή οι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Οι ελεύθεροι Τοξότες, δεχτείτε την πρόταση ενός φίλου σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αγαπητέ Τοξότη. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θες. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Μία ευχάριστη ημέρα σε περιμένει, αγαπητέ Αιγόκερε, κατά την οποία η επικοινωνία με τους φίλους σου αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε προωθήσουν σε μία ανώτερη επαγγελματική θέση, αν μείνεις πιστός στα σχέδια σου και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου και να προτιμήσεις να χαλαρώσεις μαζί του, μιλώντας για άσχετα πράγματα που θα αποφορτίσουν το κλίμα ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, πέρασε καλά με τους φίλους και την οικογένειά σου, μείνε ανοιχτός στις προτάσεις και προκλήσεις που θα δεχτείς και μην χάνεις ευκαιρία για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί πολύ πιθανό να απομακρύνει σημαντικά άτομα από τη ζωή σου. Ακολουθώντας την διαίσθησή σου, το τοπίο θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσεις να προγραμματίσεις τα επόμενα σχέδιά σου, τουλάχιστον όσον αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς στην άκρη, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, και μίλα με το σύντροφό σου για όλα όσα σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από κοντά του. Για να διορθώσει τα λάθη του, πρέπει να τα γνωρίζει κιόλας και με το να μην μιλάς, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεγαλώνεις την απόσταση μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, μην παρασύρεστε από τα μεγάλα λόγια ατόμων από το παρελθόν και προστατέψτε τον εαυτό σας από επανειλημμένα λάθη, που θα σας στεναχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, φίλε Υδροχόε, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Καλό θα είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσες εκκρεμότητες έχεις και εξαρτώνται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου θα χρειαστούν μία λογική διαχείριση, που θα σε προφυλάξει από απρόβλεπτες απώλειες.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μια τάση για απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να έχεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, κι ο εκνευρισμός που θα υπάρχει για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να καταπολεμηθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν νοιώθεις πως ο σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος τον τελευταίο καιρό, φίλε Ιχθύ, μην αφήνεις άλλο αυτήν την κατάσταση να συνεχίζεται και κάνε κάτι άμεσα, για να την αλλάξεις. Προστάτεψε τη σχέση σου με όσα εφόδια έχεις, πλησίασε το ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς μόνιμη σχέση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι πολύ αξιόλογο, με σημαντικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις στη δουλειά σου, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Τα προσωπικά σου οράματα παίρνουν πνοή, με τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, και καλό θα είναι να μην αναβάλεις την τακτοποίησή τους.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger