E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Λάκης Γαβαλάς: Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρατούν ακόμα φυλακισμένο

Τρίτη 2 Απριλίου 2013



Τη στιγμή που ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρει πως έχει διαθέσει την περιουσία του στο Δημόσιο, οι διαδικασίες για την απελευθέρωση του δείχνουν να ”κολλάνε”.
Σε απόγνωση βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς που συνεχίζει να παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη σύλληψή του για χρέη στο Δημόσιο. Ο επιχειρηματίας έχει προσφέρει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στη διάθεση του Ελληνικού Δημοσίου για την εξόφληση του χρέους του, την ίδια στιγμή που οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του δεσμευμένου ακινήτου του στην Κάντζα φαίνεται να μην προχωρούν σε περαιτέρω διαδικασίες.
Ο Λάκης Γαβαλάς στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τη φυλακή, δηλώνοντας: «Έκλεισα έναν χρόνο στο κελί. Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρατάνε ακόμα φυλακισμένο. Διαπιστώνω τρομερή εμπάθεια. Το θέμα του χρέους μου έχει κλείσει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μπορώ να απελευθερωθώ», είπε, υπογραμμίζοντας πως η αξία του κτιρίου της εταιρείας του στην Κάντζα που έχει δημευτεί αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που το χρέος του ανέρχεται στα 19,5 εκατομμύρια.
Η Μαρία Σαξώνη, δικηγόρος του Λάκη Γαβαλά, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και ανέφερε : «Το Συμβούλιο συνεδρίασε, όπως ορίζει ο νόμος για την παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης του κ. Γαβαλά πέραν του χρόνου που αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε αυτή η απόφαση. Πλέον είναι στο χέρι του ελληνικού Δημοσίου. Μιλάμε για έναν οφειλέτη που στο παντελόνι του δεν έχει ούτε ένα ευρώ. Ό,τι μισθό και μερίσματα έπαιρνε από την εταιρεία τα διέθετε για προσωπική ευχαρίστηση και δεν τα έβαζε στην τράπεζα, ούτε τα έκρυβε από το ελληνικό Δημόσιο».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger