E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαμός στη Μύκονο – Οι αδερφές Καρντάσιαν φτάνουν σήμερα στο νησί των Ανέμων

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013



H διάσημη οικογένεια των Καρντάσιαν, που πρωταγωνιστούν στο reality show «Κeeping up with the Kardashians» και προβάλλεται από το αμερικάνικο κανάλι «Ε» φθάνει σήμερα το βράδυ στο νησί των ανέμων και όχι αύριο Πέμπτη όπως όλοι περιμένουν…
Ο σκοπός του ταξιδιού τους είναι να γίνουν ορισμένα γυρίσματα για το reality κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την εικόνα της Μύκονου και της Ελλάδας στο εξωτερικό αφού η διαφήμιση θα είναι τεραστία αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο στην Αμερική το παρακολουθούν 85 εκατομμύρια τηλεθεατές, και 600 χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τηλεοπτικό συνεργείο που θα είναι μαζί τους αποτελείται από 45 άτομα, τα οποία έφθασαν χθες στη Μύκονο.
Η οικογένεια αναμένεται να φθάσει στην Μύκονο σε λίγες ώρες με Learjet ενώ τα άτομα που θα τους συνοδεύσουν, με μισθωμένο αεροπλάνo. Στο νησί τελικά θα ταξιδέψει και η Κιμ Καρντάσιαν, παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν μέχρι στιγμής λόγω της εγκυμοσύνης της.
Θα κυκλοφορήσουν παντού!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το protothema.gr η οικογένεια θα μείνει σε βίλα στην περιοχή της Aλεομάνδρας, η οποία έχει θεά το νησί της Δήλου. Παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Belevedere», που βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου. Θα κάνουν χρήση της πισίνας, του spa, αλλά ακόμα θα γευματίσουν και στο εστιατόριο του.
Όσον αφορά τις εξόδους τους και το φαγητό τους, έχουν γίνει κρατήσεις σε πολλά γνωστά εστιατόρια και bar του νησιού αλλά το σίγουρο είναι πως θα επισκεφτούν το πασίγνωστο «Μatsuhisa», μιας και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στη Γιαπωνέζικη κουζίνα, θα γευματίσουν στο ιταλικό, «Marechiaro», αλλά και στο «Belvedere Club», το εστιατόριο του ξενοδοχείου που τους φιλοξενεί.
Ακόμη η οικογένεια θα κάνει βόλτα στις παράλιες του νησιού με ταχύπλοο σκάφος και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να επισκεφθούν την Δήλο και την Σαντορίνη. Αυτό ακόμα όμως δεν είναι επιβεβαιωμένο μιας και όλα εξαρτώνται από τις καλές καιρικές συνθήκες που θα επιτρέπουν κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα και από την εγκυμονούσα Κιμ, η οποία είναι πολύ προσεκτική στις μετακινήσεις της λόγω της κατάστασης της. Χαρακτηριστικό είναι πως θέλουν σε όλες τις εξορμήσεις τους να είναι όλοι μαζί ως οικογένεια…
Μεγάλη διαφήμιση για την Μύκονο και την Ελλάδα
Το protothema.gr μίλησε με το Δήμαρχο του νησιού τον κύριο Αθανάσιο Κουσαθανά, ο οποίος μας δήλωσε πως η επίσκεψη των Kardashians στο νησί αποτελεί πρωτοβουλία δική του και γενικότερα του Δήμου Μύκονου σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό τουριστικό επιμελητήριο (HACT) και του ΜΤC group. «Μετά από πολύμηνες προσπάθειες πετύχαμε το στόχο μας».
Ακόμη ο δήμαρχος Μυκόνου θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους κάτοικους του νησιού για την φιλοξενία και την προθυμία που δείχνουν. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες του νησιού. Όλη η Μύκονος είναι χορηγός και εδώ είναι που φαίνεται η τουριστική συνείδηση που διακρίνει τους κάτοικους του νησιού. Υπάρχει τεραστία κινητοποίηση απ όλους ώστε τα σημεία που θα επιλέξει η οικογένεια Kardashian να είναι στην εντέλεια».
Ο δήμαρχος σκοπεύει με την άφιξη τους στο νησί να τους καλωσορίσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση.
Πηγή: protothema.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger