E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αγωγή μαμούθ! Έλληνας παρουσιαστής ζητάει 1 εκ. ευρώ από πασίγνωστη τηλεοπτική μαγείρισσα!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Διαβάστε όλα όσα καταγγέλλει για το παρασκήνιο της συνεργασίας! "Με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή! Είναι επικοινωνιακό κόλπο"...

Με αγωγή μαμούθ που κατέθεσε χθες το πρωί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απαντάει ο Σπύρος Χαριτάτος στα όσα του έχει καταλογίσει κατά καιρούς αναφορικά με την τηλεοπτική τους συνεργασία η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Όπως γράφει στην Espresso η Ανθή Βούλγαρη, ο δημοσιογράφος ζητάει 1,000,000 ευρώ από την πρώην συνεργάτιδά του, ποσό που δηλώνει ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Όπως αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε, τα όσα έχει πει κατά καιρούς για το πρόσωπό του η τηλεοπτική μαγείρισσα "είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι στο διασυρμό". Τονίζει μάλιστα πως αν του ζητηθεί από το δικαστήριο, θα προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, επικαλούμενος και μάρτυρες - κλειδί στην υπόθεση.

Αιτία για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στάθηκε η τελευταία συνέντευξη της μαγείρισσας στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα. Εκεί, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια με αποτέλεσμα να κλονιστεί τόσο πολύ η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.

"Φέρομαι να είμαι υπάιτιος για την καταστροφή της υγείας της, να τη βασανίζω με καψόνια. Αναγκάζομαι να αποκαλύψω λίγα από τα πράγματα που γνωρίζω και που ποτέ δεν θα αποκάλυπτα, πλην όμως οφείλω να προστατεύσω την ηθική και επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια, καθώς δεν είναι ηθικό και δίκαιο ένας δημοσιογράφος - παρουσιαστής να διασύρεται τεχνηέντως και ευθέως ως "βασανιστής" συνεργατών, και δη μιας γυναίκας, πράγμα που είναι ακόμα πιο επιβαρυντικό.", αναφέρει ο Σπύρος Χαριτάτος στην αγωγή του.

Ο παρουσιαστής επισημαίνει ότι τον πρώτο χρόνο συνεργασίας του με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τον καλούσε πέντε φορές την εβδομάδα στο εστιατόριό της για φαγητό, ενώ το καλοκαίρι πριν τη δεύτερη σεζόν τον κάλεσε και στο ξενοδοχείο της μητέρας της στην Πάρο. "Ο διευθυντής παραγωγής, Στέλιος Αντωνιάδης, έκλεισε για μένα και τον Γιώργο Καραμέρο ραντεβού με την εναγόμενη τον Σεπτέμβριο 2009. Η εναγόμενη μας επανέλαβε τις αιτιάσεις της περί κακομεταχείρισής της από πρώην συνεργασίες της, ενώ αρχικά αρνήθηκε την πρότασή μας επικαλούμενη την ψυχολογική φθορά του παρελθόντος. Τον Νοέμβριο εμφανίστηκε μόνη της και ενημέρωσε ότι από αύριο ξεκινάει στην παρέα μας. Είχε ελεύθερο ωράριο, προετοίμαζε όποια συνταγή ήθελε, με αντάλλαγμα υπερδιαφήμιση σε ώρα υψηλής θεαματικότητας. Επίσης, η εναγόμενη είχε έσοδα από τους χορηγούς των εκπομπών. τα προϊόντα των οποίων προωθούσε. Ο χρόνος παραμονής της στα στούντιο δεν ξεπερνούσε τη μία ώρα. Είχε περιγράψει περιστατικά με δημοφιλέστατο πρόσωπο της πρωινής ζώνης πολύ χειρότερα από όσα ισχυρίστηκε ότι δήθεν της κάναμε εμείς. Κλείσαμε την πρώτη τηλεοπτική χρονιά με αρμονία και αισθήματα επαγγελματικής φιλίας μεταξύ μας. Μάλιστα, η εναγόμενη μα εκμυστηρεύθηκε ότι ζούσε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που εντάθηκε τον Σεπτέμβριο 2010.", περιγράφει ο Σπύρος Χαριτάτος στην αγωγή που κατέθεσε.

"Πιστεύω ότι η πικρία της από την άρνηση των ιθυνόντων του καναλιού να συμμετάσχει ως κριτής στο Top Chef, σε συνδυασμό με το προσωπικό της πρόβλημα, που είχε εκμυστηρευθεί σε εμένα αλλά και σε άτομα της ομάδας του 10 με 1 Μαζί, την οδήγησαν να εξαφανιστεί το πρωινό της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου 2010 χωρίς ούτε ένα μήνυμα, απροειδοποίητα και αναπάντεχα. Εκ των υστέρων έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του Στέλιου Αντωνιάδη που έλεγε τα εξής: Δεν φταίει κανένας. Δεν αντέχω άλλο. Σταματάω εδώ.", αποκαλύπτει ο Σπύρος Χαριτάτος.

Πηγή: Espresso

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger