E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

22χρονη καθηγήτρια μαθηματικών κατηγορείται ότι βίαζε επί μήνες μαθήτρια της

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Ποινή φυλάκισης από πέντε έτη ως και ισόβια αντιμετωπίζει η 22χρονη καθηγήτρια (και προπονήτρια μπάσκετ) Κόρτνεϊ Τζάρελ που βρίσκεται κατηγορούμενη για βίαια σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό με χρήση ξένων αντικειμένων με θύμα 17χρονη μαθήτρια της.

«Όλοι την αγαπούσαν και την θεωρούσαν εξαιρετική καθηγήτρια. Τόσο οι μαθητές, όσο και οι γονείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα». Αυτό δήλωσε στην τοπική εφημερίδα μαθήτρια του Riverton High School στην Γιούτα σχετικά με την 22χρονη καθηγήτρια μαθηματικών και προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών (που μόλις κέρδισε το τοπικό πρωτάθλημα).

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε η Deseret News, η Τζάρελ -της οποία αυτή ήταν η πρώτη δουλειά ως καθηγήτρια- είχε παράνομες σεξουαλικές σχέσεις με την συγκεκριμένη μαθήτρια στο σπίτι της την περίοδο Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2013.

Αυτή την στιγμή η 22χρονη, που ήταν αριστούχα μαθήτρια (και μέλος της ομάδας softball) του Utah Valley University βρίσκεται σε αναγκαστική άδεια και σκοπεύει να δηλώσει αθώα σε όλες τις κατηγορίες.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger