E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πάολα: Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά της!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολυσυζητημένες τραγουδίστριες της φετινής χρονιάς και προκαλεί πανικό σε κάθε live εμφάνισή της. Ο λόγος για την Πάολα που έχει εντυπωσιάσει το κοινό με την ενέργεια της, το πάθος και τη μοναδική σκηνική της παρουσία.

H Ηeaven ‘κατέγραψε’ ηχητικά και παρουσιάζει σε ένα νέο cd, με τίτλο “Πάολα –Μετά τα μεσάνυχτα Live”, τις μοναδικές live στιγμές της τραγουδίστριας, μεταφέροντας τη μαγεία των live εμφανίσεών της σε όλη την Ελλάδα.
Το νέο cd κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και περίπτερα πανελλαδικά και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Το cd περιέχει 47 μεγάλες επιτυχίες + 1 ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες: “Γίνε μαζί μου ένα”, “Φταις”, “Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω”, “Ψεύτικα”, “Κουβέντα στη κουβέντα”, “Το αμαρτωλό”, “Είσαι τρελός”, “Τι σε πιάνει”, “Κατέβα θεέ μου χαμηλά”, αλλά και το “Πηδάω τα κύματα” που παρουσίασε για πρώτη φορά η Πάολα μαζί με τους Stavento στα Mad Awards 2012.

Στο cd επίσης θα ακούσετε την Πάολα να ερμηνεύει και άλλα αγαπημένα τραγούδια, τα οποία έχουν ταυτιστεί με τα προγράμματά της.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη δισκογραφική της συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου στο προσωπικό της cd, “Γίνε μαζί μου ένα”, που κυκλοφόρησε από τη Heaven, η Πάολα συνάντησε ξανά στο studio τους δύο δημιουργούς όπου ηχογράφησαν τη νέα τους μεγάλη επιτυχία, ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τον τίτλο “Κράτα με”, που έχει ήδη αγαπηθεί.

Το “Κράτα με” θα συμπεριλαμβάνεται ως bonus track στο νέο cd.

http://www.tlife.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger