E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γέρασε σε μια μέρα η Ντενίζ Ρίτσαρντς-Η ίδια αρνείται ότι έχει πρόβλημα [εικόνες]

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Ανησυχία έχει προκαλέσει η πρόσφατη εμφάνιση της 42χρονης Ντενίζ Ρίτσαρντς που δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ, με σκελετωμένα χέρια και πρόσωπο με βαθιές ρυτίδες.

«Η Ντενίζ ήταν πάντοτε αδύνατη. Όλη της η οικογένεια είναι αδύνατη. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην διατροφή ή στην γυμναστική της. Συνεχίζει να κάνει πιλάτες. Απλά είναι συνέχεια σε κίνηση. Κάτι που είναι λογικό από την στιγμή που μεγαλώνει μόνη της τρία υπερ-κινητικά κοριτσάκια».

Αυτό δήλωσε στην Huffington Post συνεργάτης της 42χρονης σταρ που δεν θυμίζει σε τίποτα την γεμάτη καμπύλες γυναίκες που γνωρίσαμε ως Bond Girl δίπλα στον Πίρς Μπρόνσον.

Κάτι που δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν μοιάζει κυριολεκτικά να έχει γεράσει δέκα χρόνια μέσα σε μια μέρα.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι η Ρίτσαρντς έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του θανάτου του σκύλου της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 9χρονη κόρη της στο σχολείο λόγω των πειραγμάτων από τους συμμαθητές της.

Πάντως η ίδια, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ «Αισθάνομαι πολύ πιο άνετα με το σώμα μου (και νοιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για αυτό) από τότε που ήμουν 20 ετών».




http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger