E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Απριλίου 2013

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, προκειμένου για να τελειώνεις κάποια θέματα πιο γρήγορα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Η θέση της Σελήνης στο Ζυγό είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξουν στη σχέση σου, φίλε Κριέ, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που απασχολούν τον σύντροφό σου, αλλά εσύ δεν λες με τίποτα να κατανοήσεις. Μη κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, αλλά φρόντισε να καλύψεις και τις δικές του ανάγκες. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η τύχη σήμερα θα σου χαμογελάσει και θα σε γνωρίσει με ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις στη δουλειά σου, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλεις να τις καλύψεις. Με τους ρυθμούς που ακολουθείς, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα χρέη σου.


Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να δρομολογούνται. Ορισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον φτιάχνουν κι αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις, σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει και να σε συναρπάσει, μήπως πρέπει να εξετάσεις πρώτα κατά πόσο και εσύ είσαι σε θέση για να την προκαλέσεις;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, ώστε να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες, σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε έννοιες, όμως αν ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους, είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν καλό, δίνοντας σου απαντήσεις σε κάποια προβλήματα που έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα έχεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, προκειμένου να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος και ασφαλής μαζί του. Όσο για σένα, που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, άλλαξε λίγο το σκηνικό της καθημερινότητάς σου και αποδέξου κάποιες προσκλήσεις για βραδινές εξόδους. Ακόμη κι αν δεν σε ενθουσιάσουν, σίγουρα θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, φίλε Δίδυμε. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές, για να αυξήσεις περισσότερο τα έσοδά σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις πλεονέκτης!!!


Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κινήσου με βάση τη λογική και χωρίς συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις ρήξεις και προβλήματα, που θα προκληθούν από εξωγενείς παράγοντες, που δεν είχες υπολογίσει. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις ενέργειες πίσω από την πλάτη του. Εσύ που αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, να ξέρεις πως η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα προκύψει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις με συναδέλφους, που τον τελευταίο καιρό έχεις κακώς παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Λέων
23/7-23/8

Ο δυναμισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Λέων, το ίδιο και το πείσμα σου. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα και μετά θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε ευνοεί να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Οργανώστε μία μικρή απόδραση για το αποψινό βράδυ και θα περάσετε υπέροχα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μπορείτε να γεμίσετε το χρόνο σας βγαίνοντας έξω με φίλους και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να φλερτάρει και να διασκεδάσει, χωρίς ταμπού και αναστολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, στη δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα τους και το αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.


Παρθένος
24/8-22/9

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από κάποια γεγονότα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Εκδήλωσε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις, αλλά χωρίς να χάνεις το μέτρο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αρκεί να αποφύγεις τις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Απόλαυσε αυτό το βράδυ, συναντώντας φίλους και άτομα με θετική διάθεση. Αν δεν είσαι σε σχέση και ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο άτομο, ίσως θα έπρεπε να το αναζητήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Δοκιμασμένες μέθοδοι φέρνουν εγγυημένα αποτελέσματα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Παρθένε. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις υποχρεώσεις, αλλά τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Μην αγχώνεσαι, από την στιγμή που δεν έχεις άλλες εναλλακτικές. Η μέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.


Ζυγός
23/9-22/10

Μία καλή Τετάρτη ξημερώνει για εσένα, φίλε Ζυγέ, με πολλές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην φοβηθείς να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και βάλε τώρα τις βάσεις για πιο υγιείς και ευχάριστες καταστάσεις. Μην διστάσεις επίσης να απομακρύνεις από τη ζωή σου τα άτομα που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε περισσότερο, εκτός από ένα όμορφο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του “περάσεις” αυτά που θέλεις να αλλάξεις στο σπίτι ή ακόμη και στην συμπεριφορά του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να είστε θετικοί και ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το βράδυ μέσα από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, γιατί η Σελήνη από το ζώδιό σας και η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα φίλε Ζυγέ, που θα αφορούν στη θέση σου και στην εξέλιξη της καριέρας σου. Οι ιδέες σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και τώρα θα ανταμειφτείς γι’ αυτές. Στα οικονομικά, υπάρχει άνοδος και μπορείς έστω και λίγο να ικανοποιήσεις κάποια περιττή, καταναλωτική σου επιθυμία.


Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολλές ανησυχίες για το αν έχεις κάνει καλά κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα. Μην ανησυχείς άδικα, γιατί θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσεις πως τελικά, τις είχες ανάγκη τις αλλαγές που έκανες, γιατί δεν υπήρχε καλύτερη διέξοδος στα προβλήματά σου. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα, που δεν θα το πιστεύεις. Και μην ξεχνάς που και που να ρίχνεις και καμιά ματιά σε φιλικά σου πρόσωπα, που έχετε χαθεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Καλό θα είναι να μη φορτίζεις τον σύντροφό σου με τα ίδια και τα ίδια θέματα, φίλε Σκορπιέ, γιατί είναι ήδη κουρασμένος από τα παράπονά σου και στο τέλος θα προκύψουν εντάσεις. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες έξω να διασκεδάσεις αυτό το βράδυ και μην διστάσεις να… μοιραστείς το κρεβάτι σου, με κάποιο πρόσωπο που θα σε έλξει. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η αυριανή μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου να ξέρεις ότι είναι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται και πρέπει άμεσα να τα διεκπεραιώσεις.


Τοξότης
23/11-21/12

Θα νιώσεις κάποια ανησυχία σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, για κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις και τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, η ημέρα είναι ιδανική για να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποια γνωριμία και να αναπτερώσεις το πεσμένο σου ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία για σένα, και μην παραασχολείσαι μαζί τους. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αφού πρώτα αποβάλεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να ξέρεις πως το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο να ξεκινήσεις μία σχέση, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να τον πλησιάσεις και να μη γίνεις αδιάκριτος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν και σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που θα παρουσιάσουν βελτίωση. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν και μην ανοίγεις νέα οικονομικά μέτωπα.


Υδροχόος
20/1-19/2

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη, αγαπητέ Υδροχόε, και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στο τέλος της ημέρας, θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις στην άκρη. Με τους ρυθμούς που κινείσαι, πολύ γρήγορα θα αντιμετωπίσεις την απομάκρυνσή του και μετά δεν θα ξέρεις πώς να διορθώσεις τα πράγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ετοιμαστείτε να περάσετε ένα απολαυστικό βράδυ, με νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πρόσεξε τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα την σημερινή Τετάρτη, φίλε Υδροχόε. Επίσης, φρόντισε να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, στους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Επίσης, καλό θα είναι να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που μπορεί να έχεις.


Ιχθείς
20/2,20/3

Αυτήν την Τετάρτη έχεις πολύ θάρρος και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα με ευκολία, αγαπητέ Ιχθύ. Ευκαιρία είναι λοιπόν να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, φίλε Ιχθύ, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, ευνοεί κάθε τύπου συναισθηματικές κουβέντες. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι και μην παρατάς τις προσπάθειές σου, γιατί οι πλανήτες πολύ γρήγορα θα σου χαρίσουν αυτό που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα προκληθούν από εξωγενείς παράγοντες, θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Καλό θα είναι να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με πιο πρακτικά θέματα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθάνεσαι καλύτερα.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger