E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ του History Channel!!! Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Σατανά είναι ίδιος ο Obama!!! (PHOTOS+VIDEO)

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν τηλεοπτικοί παραγωγοί στις ΗΠΑ απεικονίζοντας τον πρωταγωνιστή τηλεοπτικής σειράς που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης σαν τον  Ομπάμα.

Πρόκειται για τους παραγωγούς της νέας τηλεοπιτκής σειράς του History Channel που σπάει ρεκόρ τηλεθεάσης - ανά επεισόδιο το παρακολουθούν 1,3 εκ. τηλεθεατές- οι οποίοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι δεν έκαναν κάτι σκόπιμα δηλώνοντας μάλιστα πως όλα αυτά είναι ανοησίες.  Ωστόσο, πριν από λίγο έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μαροκινού ηθοποιού, σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα- χωρίς δηλαδή τη βοήθεια ειδικών εφέ- δε μοιάζει καθόλου στον 44στό Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με βρετανικές ταμπλόιντ, ο Μοχάμεντ Μεχντί Μουαζάνι είναι γκριζομάλλης και έχει μουστάκι.

«Ο ηθοποιός που παίζει τον Σατανά είναι πολύ γνωστός στο Μαρόκο και έχει παίξει σατανικούς ρόλους σε διάφορα βιβλικά έπη. Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν ο Ομπάμα εκλεγεί πρέοδρος. Αλλωστε, τόσο εμείς όσο και το History Channel σεβόμαστε και εκτιμούμε τον πρόεδρο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του καναλιού.


Αυτοί που πρώτοι παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ του Σατανά στην τηλεοπτική σειρά και του πλανητάρχη ήταν οι χρήστες του Τwitter και εν συνεχεία οι συντηρητικοί παρουσιαστές και σχολιαστές στα αμερικανικά τηλεοπτκά δίκτυα οι οποίοι προέβησαν σε πικρόχολα σχόλια για τη... σύμπτωση αυτή.


www.protothema.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger