E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο δολοφόνος έκλεβε το... «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Κυνηγούσε στο χωράφι το θύμα του. Το έφθασε και το σκότωσε. Νωρίτερα είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό έναν ακόμη άνθρωπο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν ένας 29χρονος με σοβαρά προβλήματα υγείας και τοξικομανής.

Το στυγερό έγκλημα είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2012, τον Δεκέμβριο διαπιστώθηκε η ταυτότητα του δράστη. Συνελήφθη την Κυριακή της Αποκριάς μετά από διαρρήξεις σε δύο σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια και στα Βριλήσσια, από τα οποία είχε αρπάξει το κουτί με τα χρήματα που προορίζονταν για το «Χαμόγελο του Παιδιού»...

Στις 29 Απριλίου 2012, ο 29χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στο Μενίδι, για ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου. Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα πιστόλι. Πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών τραυματίζοντας έναν 37χρονο. Έπειτα καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο και τον σκότωσε πυροβολώντας τον στο σώμα και το κεφάλι.

Την περασμένη Κυριακή μαζί με έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει δύο σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια και στα Βριλήσσια. Είχαν αφαιρέσει ένα κουτί συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό και διάφορα προϊόντα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μελισσίων διαπίστωσαν ότι το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που κατείχε ο δράστης ήταν πλαστό και τα στοιχεία που δήλωσε ψευδή.

Λίγο αργότερα εξακριβώθηκε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας του 58χρονου άνδρα από την Αλβανία και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου Πακιστανού και ενός ακόμη 57χρονου από την Αλβανία.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger