E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ασταμάτητα όργια και αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης (φώτο και βίντεο)

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν με μεγάλη ακρίβεια τι πραγματικά συμβαίνει κατά την «απόβαση» 60.000 φοιτητών στο νησί South Padre στο Τέξας κατά τη διάρκεια του γνωστού «spring break», των διακοπών τους λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Με λίγα λόγια μπορεί κανείς να περιγράψει τις σκηνές που εκτυλίσσονται στο νησί: ασταμάτητα όργια, ναρκωτικά και αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης.

Το Travel Channel το χαρακτηρίζει «το μεγαλύτερο beach party του πλανήτη». Μερικές ημέρες μακριά από τα βλέμματα των γονιών τους οι νεαροί και νεαρές φοιτητές και φοιτήτριες διασκεδάζουν στην παραλία, καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες ποτών ενώ τα σεξουαλικά υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν… μέχρι να ξεπεράσουν και το
«στάδιο» του υπονοούμενου!

Όσο κι αν ακούγεται διασκεδαστικό για κάποιους η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, καθώς από την υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρειάζονται ιατρική φροντίδα, ενώ για παν ενδεχόμενο στήνονται «φορητά ιατρεία» με κρεβάτια στην παραλία για να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά!











Newsbeast.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger