E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιδανικές διαφορές ηλικίας σε ελληνικά ζευγάρια για καλύτερο σεξ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά νεότεροι άνδρες να θέλουν σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες επειδή είναι πιο έμπειρες, απελευθερωμένες και μπορούν να τους βγάλουν περισσότερα γούστα στο κρεβάτι ενώ κατά βάση οι περισσότερες ελληνίδες θέλουν σεξ με μεγαλύτερους άνδρες όχι τόσο για την εμπειρία και τις σεξουαλικές τους επιδόσεις όσο για τα:

1. Θεωρούν ότι είναι σεξουαλικά χορτάτος και έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνει πιστός

2. Δεν έχουν τη διάθεση να κάνουνε την καθηγήτρια του Κάμα Σούτρα σε έναν νεαρούλη που πέρα από μερικές νύχτες ηδονής και ακούραστου σεξ στο κρεβάτι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Έρευνα έδειξε ότι η πιο συνηθισμένη διαφορά ηλικίας στα ελληνικά ζευγάρια είναι περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια , με την προϋπόθεση ότι μεγαλύτερος είναι ο άντρας. Συγκεκριμένα μόλις το 1% των γυναικών πιστεύουν ότι η «ιδανική σχέση» είναι με έναν νεότερό τους άντρα ενώ μόνο το 2% των αντρών ότι θα ήθελαν να έχουν δεσμό με μια μεγαλύτερη γυναίκα .Το 40% δήλωσε ότι το ιδανικό είναι τρία με τέσσερα χρόνια, ενώ το 30% ότι η διαφορά ενός άντρα με μια γυναίκα που έχουν δεσμό πρέπει να είναι στα πέντε με έξι χρόνια.

Πηγή: kamarinia.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger