E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Είναι παντρεμένη με πέντε αδέρφια - Δεν ξέρει ποιανού είναι το παιδί της!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013



Η 21 ετών Rajo Verma από ένα μικρό χωριό κοντά στην πόλη Dehradun στη βόρεια Ινδία. Είναι παντρεμένη με πέντε αδέρφια και ζει μαζί τους σε ένα πολύ μικρό σπίτι ενός δωματίου. 
Όλοι κοιμούνται μαζί επάνω σε κουβέρτες απλωμένες στο πάτωμα.
Κάθε βράδυ η Rajo κοιμάται στο πλευρό ενός από αυτούς, ενώ δεν γνωρίζει ποιος από τους πέντε συζύγους της είναι ο πατέρας του 18 μηνών γιου της.
Η περίπτωσή τους ακούγεται περίεργη, ιδιαίτερα για τα αυστηρά έθιμα της Ινδίας, όμως στο χωριό τους είναι παράδοση οι γυναίκες να παντρεύονται και τα αδέρφια των πρώτων τους συζύγων.
«Στην αρχή ήταν κάπως περίεργα. Αλλά δεν ξεχωρίζω κανέναν» είπε η ίδια μιλώντας στη The Sun.
Η Rajo παντρεύτηκε τον πρώτο της άντρα, τον Guddu πριν από τέσσερα χρόνια. Από εκεί και μετά ακολούθησαν οι γάμοι της με τον 32χρονο Baiju, τον 28χρονο Sant Ram, τον 26χρονο Gopal και των 19 ετών Dinesh.
«Κάνουμε όλοι σεξ μαζί της, αλλά δε ζηλεύω» δήλωσε ο πρώτος της άντρας, ο οποίος παραμένει ο μοναδικός «επίσημος» σύζυγός της. «Είμαστε μια μεγάλη και χαρούμενη οικογένεια» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με μια αρχαία ινδουιστική παράδοση η αδερφική πολυανδρία ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική στην Ινδία, όμως τώρα πια παρατηρείται σε μια μικρή μειονότητα. Βάσει αυτής η γυναίκα παντρεύεται όλα τα αδέρφια του πρώτου της συζύγου.
Θεωρείται ότι προήλθε από το σανσκριτικό έπος Mahabharatha, στο οποίο η Draupadi, η κόρη του βασιλιά Pancha είναι παντρεμένη με πέντε αδέρφια.
Η πρακτική αυτή θεωρείται ακόμη ως ένας τρόπος για να παραμείνει η καλλιεργήσιμη γη στην οικογένεια.
Η ίδια γνώριζε από μικρή ηλικία ότι επρόκειτο να έχει πολλούς συζύγους, καθώς η δική της μητέρα ήταν παντρεμένη με τρία αδέρφια.
«Παίρνω περισσότερη προσοχή και αγάπη απ’ ό,τι οι περισσότερες γυναίκες» λέει η ίδια.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger