E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Cougar Cruise: Μια κρουαζιέρα για να βρεις και εσύ την τύχη σου!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Είναι το πλοίων των ονείρων! Φανταστείτε, cougars κλεισμένες σε ένα καράβι, στη μέση της θάλασσας, παρέα με πολλούς νεαρούς άντρες… Αν σας αρέσουν οι πιο ώριμες γυναίκες, τότε κλείστε εισιτήριο και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα!
Η συγκεκριμένη ιδέα, ήρθε από ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Αμερικής, και όπως καταλαβαίνετε, τα εισιτήρια γίνονται, σε κάθε ταξίδι, ανάρπαστα. Βέβαια, οι διοργανωτές, έχουν το «παράπονο» πως οι άντρες οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στο ταξίδι, είναι πάντα περισσότεροι από τις ενδιαφερόμενες γυναίκες.
«Προσπαθούμε, πάντα, να προσεγγίζουμε την ίση κατανομή ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες, αλλά ποτέ μέχρι και σήμερα, δεν το έχουμε καταφέρει» δηλώνει ένας από τους εμπνευστές των ταξιδιών.
Ο κ. Γκουζ, ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες και ελεύθερες γυναίκες να συμμετέχουν στις αποδράσεις, ακόμα και αν δεν θέλουν να αυτοχαρακτηρίζονται ως cougars, και πως δεν θα πρέπει να ντρέπονται για το ταξίδι και τις εμπειρίες που θα χαρίσουν στον εαυτό τους.
Εξάλλου, οι κρουαζιέρες γίνονται στην Καραϊβική, η οποία μπορεί να μαγέψει τους πάντες με τις ομορφιές της και δημιουργεί μια ειδυλλιακή εικόνα. Το πρώτο ταξίδι των Cougar Cruise, έγινε πραγματικότητα το 2009, και από τότε, ολοένα και μεγαλώνει το νούμερο των συμμετοχών.
Το επόμενο ταξιδάκι, έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2013, και θα ξεκινήσει από το Μαϊάμι και θα επισκεφτεί τις Μπαχάμες. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 300 ευρώ, και περιλαμβάνονται πέντε διανυχτερεύσεις, τα γεύματα και η διασκέδαση των ταξιδιωτών. Κλείσε θέση…

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger