E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εξοργιστικό: Κορυφαίο πανεπιστήμιο ζητάει από τους φοιτητές να πάρουν κοκαΐνη!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013



Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης, το King’s College του Λονδίνου, καλεί τους φοιτητές του να πάρουν κοκαΐνη!

Το email που εστάλη σε όλη την φοιτητική κοινότητα του πανεπιστημίου δείχνει πώς ορισμένοι καθηγητές δεν έχουν καμία ηθική. Επί της ουσίας ζητούν από τους φοιτητές τους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως τους πληρώνουν αδρά, να γίνουν τα πειραματόζωα τους!

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβαν έγραφε πώς ζητούνται «υγιείς άνδρες, ηλικίας 25-40 ετών να πάρουν μέρος σε μια κλινική μελέτη, στην οποία θα κάνουν χρήση κοκαΐνης από τη μύτη».

Σκοπός της μελέτης είναι να γίνει καλύτερα κατανοητό πώς επιδρά η ουσία στον οργανισμό. Όπως αναφέρει η Huffington Post οι αρμόδιοι χαρακτηρίζουν το πείραμα ως  «σημαντική επιστημονική μελέτη» και τονίζουν πώς δεν θα γίνουν δεκτοί φοιτητές που έχουν ήδη κάνει χρήση της ουσίας, ούτε όσοι σπουδάζουν ιατρική ή οδοντιατρική.

Επιπλέον, όσοι τελικά επιλεγούν δεν θα πρέπει να κουρέψουν ή να βάψουν τα μαλλιά τους για 120 μέρες. Το πείραμα, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων έχει πάρει έγκριση από τη επιτροπή δεοντολογίας London Westminster Research Ethics Committee και θα εποπτεύεται από το τμήμα τοξικολογίας του νοσοκομείου St Thomas’ Hospital.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν «εύλογη χρηματική αποζημίωση».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger