E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: 20 κιλά ζύγιζε η 27χρονη φοιτήτρια της Νομικής που «έσβησε» από νευρική ανορεξία

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013



Στο πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή Αμμουδιά στην Πρέβεζα μετά το θάνατο μιας 27χρονης φοιτήτριας που έπασχε από νευρική ανορεξία. 

Η Βασιλική ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και όλοι όσοι την γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 20 κιλά και έφυγε από τη ζωή από ανακοπή.

Η άτυχη κοπέλα είχε περάσει στη Νομική Σχολή Αθήνας, μιας και ήταν άριστη μαθήτρια, και από τότε άρχισε ο Γολγοθάς για εκείνη καθώς η νευρική ανορεξία της χτύπησε την πόρτα. 

Για 10 χρόνια η ζωή της ήταν ένα βασανιστήριο.

"Κάθε φορά που ερχόταν από την Αθήνα ήταν όλο και πιο αδύνατη. Δεν ήθελε να πάει σε γιατρούς. Μέχρι που την αναγκάσαμε να νοσηλευτεί ακόμα και με εισαγγελική παραγγελία. Πήγε σε πολλά νοσοκομεία. Δεν καταφέραμε τίποτα δυστυχώς" εξομολογήθηκε η αδελφή της Εύη στην εκπομπή "Μίλα".

Το τραγικό είναι πως η Βασιλική πριν αρρωστήσει ήταν 45 κιλά και λίγο πριν φύγει για σπουδές ξεκίνησε δίαιτα. "Γνώριζε πολλά πράγματα για την ασθένεια πριν αρρωστήσει. Κατάλαβε στην πορεία τι είχε! Άλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα! Πρόσεχε τις θερμίδες μέχρι και την τελευταία στιγμή!"

Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας με ένα μεγάλο γιατί…

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger