E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 τροφές που σταματούν το χρόνο

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013



Ανακαλύψτε ποιες τροφές κρατούν τον οργανισμό μας νέο και νικήστε το χρόνο τρώγοντας έξυπνα

Αβοκάντο 

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη E και αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος ενάντια στη φθορά του χρόνου. Τα συστατικά που περιέχει το αβοκάντο θεωρείται ότι βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος γεγονός που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νέο γεμάτο φρεσκάδα. Με άλλα λόγια το αβοκάντο σας χαρίζει μια πιο νεανική επιδερμίδα.


Μύρτιλλα

Είναι πλούσια σε βιταμίνη που -μεταξύ άλλων- βοηθάει στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ περιέχουν βασικά μέταλλα που συμβάλλουν στον έλεγχο της διαδικασίας της γήρανσης. Επιπλέον επειδή τα μύρτιλλα είναι πλούσια σε κάλιο βοηθούν στην πρόληψη των οιδημάτων. 


Φασόλια 

Είναι πλούσια σε κάλιο και φυτικές ίνες που βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης και περιορίζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακών παθήσεων. Ένα ακόμη σημαντικό όφελος από την κατανάλωση φασολιών είναι ότι μας παρέχουν καλής ποιότητας πρωτεΐνη. 


Σοκολάτα 

Η σοκολάτα (με την προϋπόθεση ότι περιέχει τουλάχιστον 70% κακάο) μας προσφέρει υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η μαύρη σοκολάτα προάγει την υγεία του δέρματος και σας βοηθάει, σύμφωνα με έρευνες, να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος. 


Μπρόκολο

Το μπρόκολο είναι καλή πηγή φυτικών ινών και βιταμίνης C. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C στην πρόληψη των παθήσεων της καρδιάς. 

pathfinder.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger