E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκάνδαλο στην Τουρκία: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ… η τηλεοπτική Χατιτζέ Σουλτάν! (δείτε τις φωτό και το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013



Ένα video απαγορευμένο στην γείτονα κατά τα άλλα συντηρητική χώρα,  ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, όπου η τηλεοπτική Χατιτζέ Σουλτάν, πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία γερμανικής παραγωγής!
Μπορεί ως τηλεοπτική αδερφή του Σουλειμάν, η Χατιτζέ Σουλτάν να έχει ένα άκρως συντηρητικό χαρακτήρα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την προσωπικότητα της πρωταγωνίστριας Selma Ergec!
Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Τουρκίας ξεκίνησε την καριέρα της με άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις! Άκρως αποκαλυπτικό από ότι φαίνεται όμως δεν ήταν όμως μόνο το ξεκίνημα της στο μόντελινγκ αλλά και στην υποκριτική!
Αφού όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες (αλλά και το video που δυστυχώς απαγορεύτηκε από το youtube- http://video.ekolay.net/video-izle/sinema-tv/selma-ergec-in-dehsetul-vahset-videosu/4858010/) η Selma Ergec κατά κόσμο γνωστή ως τηλεοπτική αδερφή του Σουλειμάν, είχε κάνει μια ταινία άκρως ερωτική... γερμανικής παραγωγής! Σε ερωτικά σκηνές με τον παρτενέρ της που δεν μπορούν να προβληθούν με τίποτα στην Τουρκία αφού έρχονται ενάντια στις κατά τα άλλα συντηρητικές ηθικές αξίες.









41000000000858010




http://www.soknews.gr


Share this article :

2 σχόλια:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger