E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης του αερόστατου στην Αίγυπτο!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013



Συγκλονίζει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο ένας από τους επιβαίνοντες του μοιραίου αερόστατου βιντεοσκοπεί τη στιγμή που το αερόστατο αρχίζει να χάνει ύψος τη στιγμή της έκρηξης, πάνω από το Λούξορ της Αιγύπτου.
Δεκαεννέα μέλη του γκρουπ έχασαν τη ζωή τους, αναμεσά τους εννέα από το Χονγκ Κονγκτέσσερις από την Ιαπωνίαδυο από τη Βρετανία, δύο από τη Γαλλία, ενώ υπάρχουν και άλλοι 2 νεκροί, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Τα 9 θύματα από το Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό γραφείο «Kuoni Travel» που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, είναι πέντε γυναίκες και τέσσερις άντρες, ηλικίας 33 ως 62 ετών, που ανήκαν σε γκρουπ 15 ατόμων που είχαν αναχωρήσει από το Χονγκ Κονγκ στις 25 Φεβρουαρίου.
Ο Κρίστοφερ Μίτσελ, αμερικανός φωτογράφος,, ήταν σε ένα άλλο αερόστατο και τραβούσε φωτογραφίες, όταν συνέβη το ατύχημα και δήλωσε στο BBC: «Πετούσαμε πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο. Λίγο πριν προσγειωθούμε άκουσα μια έκρηξη και είδα καπνό. Νομίζω ότι το αερόστατο ήταν πίσω από το δικό μου. Στην αρχή, δεν ήμουν σίγουρος τι είχε συμβεί. Μόνο όταν προσγειωθήκαμε, ακούσαμε τι συνέβη».
Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο…


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger