E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαμός για το νέο iPhone – 10.000 προσλήψεις την εβδομάδα για την παραγωγή

Τρίτη 16 Απριλίου 2013



Η Apple φημολογείται ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου iPhone 5S, της τελευταίας έκδοσης της πολύ επιτυχημένης σειράς κινητών τηλεφώνων της.
Η Foxconn, η κινέζικη εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή των προηγούμενων iPhone, θεωρείται ότι έχει ξεκινήσει να προσλαμβάνει μέχρι και 10.000 εργάτες την εβδομάδα, από τον Μάρτιο, για τις γραμμές παραγωγής της.
Το νέο iPhone 5S, όπως μαρτυρούν όλα τα στοιχεία, θα κυκλοφορήσει στην αγορά το προσεχές Φθινόπωρο, με την Apple να παράγει ένα ακόμα iPhone, φτιαγμένο από πλαστικό, σε μία πιο φτηνή έκδοση του κινητού της τηλεφώνου.
«Έχουμε υπάρξει πολυάσχολοι το τελευταίο διάστημα, καθώς ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε τη μαζική παραγωγή του καινούργιου iPhone» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Foxconn στη Wall Street Journal. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 1.4 εκατομμύρια εργάτες στην Κίνα.
Το νέο μοντέλο φημολογείται ότι θα είναι πανομοιότυπο, σε εξωτερική εμφάνιση, με τον προκάτοχό του, ωστόσο θα είναι εξοπλισμένο με πολύ ταχύτερο επεξεργαστή και ανανεωμένη κάμερα, ενώ θα «τρέχει» με το λειτουργικό σύστημα iOS 7, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος των iPhone και iPad.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger