E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκάλυψη-Σκάνδαλο: ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ του ο γνωστός παρουσιαστής που ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (που ζει ινκόγνιντο)

Τρίτη 16 Απριλίου 2013


Μακριά από την οικογενειακή του στέγη ζει τους τελευταίους μήνες ο πασίγνωστος παρουσιαστής, έχοντας αυξήσει μέχρι και τα μέτρα ασφαλείας και τους σωματοφύλακες γύρω του....

Οι άνθρωποι της πιάτσας που έχουν μάθει για αυτή την εξέλιξη στην ζωή του τους τελευταίους μήνες, είναι κάτι που το περίμεναν πως θα συνέβαινε, αφού ο γνωστός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, τα τελευταία χρόνια «προκαλεί» μέσα από την δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως από ανθρώπους του περιβάλλοντος του, τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να πάρει ύψιστα μέτρα ασφαλείας, μετά τις απειλές που δέχτηκε. Αύξησε σε όλα τον κλοιό προστασίας γύρω του, προσλαμβάνοντας περισσότερους αστυνομικούς και μετακομίζοντας σε ένα σκάφος της ιδιοκτησίας του, που λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του. Θέλοντας έτσι ο πληθωρικός ισχυρός άντρας της τηλεόρασης, να προστατεύσει την σύζυγο και τα τρία τους παιδιά. Μπορεί η ζωή του να έγινε λίγο μπάχαλο, αλλά είναι σίγουρος ότι η ηρεμία και η ασφάλεια θα επανέλθει σύντομα στην καθημερινότητα του.

http://www.soknews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger