E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τον σκότωσε το μήνυμα που έγραφε σε φίλο του...

Τρίτη 16 Απριλίου 2013



Οι γονείς ενός 22χρονου οδηγού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Κολοράντο των ΗΠΑ, την ώρα που αντάλλασσε μηνύματα με φίλο του από το κινητό του τηλέφωνο, έδωσαν στην δημοσιότητα την φωτογραφία με το μισοτελειωμένο κείμενο από το smartphone, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους.

Η οικογένεια του Αλεξάντερ Χέιτ έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του κειμένου στο οποίο φαίνεται η κομμένη στη μέση φράση που έγραφε ο 22χρονος στις 3 Απριλίου.

«Ακούγεται καλό φίλε μου, θα τα πούμε σύντομα, θα τουιτ…» είναι το μήνυμα.

Προτού προλάβει να ολοκληρώσει την φράση και να την στείλει, ο άτυχος φοιτητής, πέρασε χωρίς να το αντιληφθεί στο αντίθετο ρεύμα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Μέσα σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου μπορεί να καταστρέψεις το μέλλον σου, να τραυματίσεις ή και να σκοτώσεις άλλους και να ανοίξεις μια τρύπα στην καρδιά όλων όσων σε αγαπούν» λέει η Σάρον Χέιτ, μητέρα του 22χρονου, σε ανακοίνωσή της.

Οι γονείς του και η αστυνομία ελπίζουν ότι η φωτογραφία του κειμένου από το smartphone θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους.

Από το 2009, η αποστολή μηνυμάτων την ώρα της οδήγησης είναι παράνομη στην πολιτεία του Κολοράντο.

ΠΗΓΗ: tragiko.net

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger