E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συμβόλαιο «αιώνιας» αποχής από το Facebook

Τρίτη 16 Απριλίου 2013



Ένα ορθόδοξο εβραϊκό σχολείο θηλέων στο Μπρούκλιν αποφάσισε ότι ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί ο εθισμός των εφήβων στο Facebook είναι να απαγορευτεί «αιώνια». Συνολικά 33 μαθήτριες του Beth Rivkah High School πλήρωσαν πρόστιμο 100 δολαρίων και αναγκάστηκαν να σβήσουν το λογαριασμό τους στο Facebook, αλλιώς κινδύνευαν με οριστική αποβολή. «Το διαδίκτυο είναι ένας καλός τρόπος για να καταστραφούν γάμοι και οικογένειες», δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, ραβίνος Benzion Stock στην Post. 

«Δεν θέλουμε να είναι εκεί, τελεία και παύλα. Δεν είναι σωστό να βρίσκεται εκεί μια εβραία. Η κοινωνικοποίηση στο Facebook θα μπορούσε να οδηγήσει σε λάθος πράγματα». 

Το χασιδικό σχολείο έχει απαγορεύσει το Facebook εδώ και χρόνια, αλλά επειδή οι έφηβοι παραμένουν έφηβοι, το χρησιμοποιούσαν έτσι κι αλλιώς. Φέτος οι 495 μαθήτριες αναγκάστηκαν να υπογράψουν επίσημο συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση πληροφορήθηκε ότι ορισμένες εξακολουθούσαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και πληροφορίες, οπότε αποφάσισε ότι χρειάζονται αυστηρότερες ποινές. «Κορίτσια σκοτώνονται στο διαδίκτυο – αυτός είναι ο λόγος», δήλωσε ο Stock. 

Πηγή: lifo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger