E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Παραβίασες το προφίλ μου στο Facebook; Φάε σκ...»

Τρίτη 16 Απριλίου 2013


Αφού τον παρέσυρε, κλειδώνοντάς τον στην τουαλέτα, τον ανάγκασε να φάει περιττώματα και να γλύψει τη λεκάνη για τιμωρία...

Δράστης ένας 15χρονος και θύμα ο συνομήλικος συγκάτοικός του σε ίδρυμα στη βόρεια Ιταλία. Ο λόγος της αποτρόπαιης τιμωρίας; Ο συγκάτοικός του, είχε παραβιάσει το προφίλ του στο Facebook και επομένως έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά και, κυρίως, παραδειγματικά, για την αποφυγή ανάλογων πράξεων από τους υπόλοιπους ένοικους του ιδρύματος.

Το επεισόδιο άγριας βιαιότητας ανακάλυψε ένας από τους καθηγητές των ανηλίκων, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε τις Αρχές.

Όπως δήλωσε ο εκπαιδευτικός, διαπίστωσε πως έλειπαν από την τάξη τα δύο παιδιά και, όταν κατευθύνθηκε στο δωμάτιό τους, ο δράστης προσποιήθηκε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Όμως, ο θόρυβος από την τουαλέτα, τον έκανε να ανοίξει την πόρτα, όπου βρήκε τον ανήλικο σε άθλια κατάσταση. Μάλιστα, το θύμα από την ντροπή προσπάθησε να φύγει από το ίδρυμα.

Ο δράστης, μόλις κατάλαβε ότι ο καθηγητής θα καλούσε την αστυνομία, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον απείλησε, λέγοντας του ότι, αν μιλούσε, θα τον σκότωνε.

Ο άνδρας, όμως, διατήρησε την ψυχραιμία του και με τη συζήτηση κατάφερε να καθησυχάσει τον ανήλικο, ο οποίος λίγο αργότερα του παρέδωσε το μαχαίρι.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger