E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η «Ελευθεροτυπία» βλέπει πίσω απο τους 300 την… Χρυσή Αυγή

Τρίτη 16 Απριλίου 2013



ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας και μας κάνουν να θέλουμε διακαώς να κραυγάσουμε «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ». Τελευταίο από τα άρθρα της αριστερής γελοιότητας αφορά τo καλλιτεχνικό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, το οποίο αναφέρεται στο επερχόμενο τρόπον τινά sequel της ταινίας «300», το οποίο σύμφωνα με την δημοσιογράφο θα φέρει μια ώρα νωρίτερα την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! (Είναι οι ίδιοι που φώναζαν υπέρ της παράστασης στο Γκάζι που παρουσίαζε τον Χριστό ως ομοφυλόφιλο)

Αντιγράφουμε λοιπόν, προς τέρψιν και διασκέδαση σας, το επίμαχο ρεπορτάζ: ««This is Sparta!». Οι «300» υπήρξαν φαινόμενο. Θα “πρεπε από τότε να μας βάζει σε σκέψεις το πόσο η ταινία εκείνη τόνωσε το «εγώ» πλήθους συμπατριωτών μας. Διότι πέρα από το χαβαλέ του πράγματος («Hot Gates» κ.λπ.), έφερε στην επιφάνεια διάφορα εθνικιστικά και σεξιστικά (βλ. τον θηλυπρεπή Ξέρξη) απωθημένα. Και μάλιστα σε χρόνια πολύ λιγότερο ταπεινωτικά από τούτα εδώ που ζει σήμερα η Ελλάδα. Φαντάζεστε λοιπόν τι έχει να γίνει τον Αύγουστο (22/8) που θα βγει η -τρόπον τινά- «συνέχεια» των «300»! Πάρτι θα κάνει η Χ.Α!»


eglimatikotita.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή;
    Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας, είναι η εθνικιστική τους..καθαρότητα και η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’;
    Είναι το αμελητέο 0,3% , που υπήρχε για τα μάτια του κόσμου, ώστε να ισχυρίζεται η δεξιά , των Καραμανλήδων, του Αβέρωφ, του Ράλλη, των Μητσοτάκηδων και του Σαμαρωμένου, ότι η παράταξής τους ήταν..δημοκρατική. Ότι τα σταγονίδια του Αβέρωφ, δεν ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ βρωμοπόταμος του χαφιεδισμού, της προδοσίας της Κύπρου, και της αναγκαστικού επαναπατρισμού των 150.000 και πλέον χιλιάδων Ελλήνων της Πόλης. Ότι το παρακράτος της χούντας ήταν σταγονίδια επίορκων προδοτών που κινήθηκαν και πρόλαβαν την προδοσία των στρατηγών.
    Σήμερα , που τα πράγματα είναι δύσκολα, βρήκαν τη λύση οι..εθνικόφρονες. Ανακάλυψαν ότι υπάρχει η ..χρυσή αυλή. Σαμαράς ,Καρατζαφέρης και ΣΙΑ(;) προώθησαν τον Μιχαλολιάκο της παράνομης οπλοαρπαγής από το στρατό, στο δήμο της Αθήνας.
    Και επειδή στη δεξιά η ιδεολογία είναι ..στενή και μονόχρωμη, κάθε «σπίρτο νοτισμένο» μπαίνει στο δίχτυ του Μιχαλολιάκου κοιτώντας μόνο το..δόλωμα. Τα χρήματα που δίνουν οι εφοπλιστές τα ..αφαιρεί ο Αντωνάκης από την φορολογία.
    Κανένας σχεδόν φόρος στους ..υπερπατριώτες εφοπλισταράδες. Ποιος άλλος υπέγραψε; Μα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ !!!
    Δηλαδή μας …κλέβουν «νόμιμα» οι ..εθνικόφρονες της μαλακίας !
    Βλέπεις ο Αντωνάκης;
    Και οι κουμμουνιστές τι κάνουν; Γιατί δεν ζητάνε να γίνει έλεγχος για το μαύρο χρήμα ;
    Κύριε Τσίπρα: ‘Ακουσες τίποτε για το..μαύρο χρήμα του φασισμού στην Ελλάδα;
    Ή μήπως ???????.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger