E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ που «ΚΑΙΝΕ» τον Καλλίρη για την έξωση από το σπίτι της συζύγου και των παιδιών του!

Τρίτη 16 Απριλίου 2013


Ένα νέο δημοσίευμα-φωτιά έρχεται να ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά των όσων διαψεύδει ο  Θάνος Καλλίρης για την έξωση από το σπίτι της οικογένειας του.

Αποκαλυπτικά έγγραφα σχετικά με την κίνηση του γνωστού τραγουδιστή, Θάνου Καλλίρη, να καταθέσει αίτημα έξωσης της συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών του...από το σπίτι που κατοικούν, δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Τις τελευταίες ημέρες έγινε πολλή κουβέντα σχετικά με την αξιοπιστία του δημοσιεύματος του "secret" (ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά») για την κίνηση του Θάνου Καλλίρη να καταθέσει αίτημα έξωσης της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών το από το σπίτι όπου κατοικούν σήμερα.

Το "secret" επανέρχεται στο θέμα παρουσιάζοντας το σχετικό δικόγραφο. Υπενθυμίζεται πως αρκετοί συνάδελφοι επικαλούμενοι κύκλους του τραγουδιστή η ακόμη και τον ίδιο, μετέδιδαν πως ο τελευταίος διέψευσε κατηγορηματικά τις εν λόγω πληροφορίες και μάλιστα διατράνωναν την πρόθεση του να προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Με βάση το έγγραφο της αίτησης "για τη ρύθμιση της χρήσης οικογενειακής στέγης", το οποίο συντάχθηκε στις 10 Αυγούστου 2012 από την πληρεξούσια δικηγόρο του, ο κ. Καλλίρης ζητά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, "να διαταχθεί η μετοίκηση της καθ'ης (σ.σ της εν διαστάσει συζύγου του) από την ανήκουσα σε εμένα κατά κυριότητα οικογενειακή κατοικία, με σκοπό και μόνο να μισθωθεί αυτή σε τρίτους ώστε να αποτελέσει για μένα πηγή εισοδήματος, άλλως και έντελώς επικουρικά.

Άλλως και εντελώς επικουρικά να υποχρεωθεί η καθ'ης να μου καταβάλλει ως αντάλλαγμα το ποσό των 1.000 ευρώ τον μήνα, μέρος του οποίου θα συμψηφιστεί φυσικά με την υποχρέωση μου της διατροφής των ανήλικων τέκνων μας.


Πηγή: Παραπολιτικά

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger