E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Resident Evil: Retribution

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012



Ο φονικός ιός-Τ συνεχίζει να καταστρέφει τη Γη, μετατρέποντας τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ζόμπι. Η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας είναι φυσικά η Alice (Milla Jovovich), η οποία ξυπνά στην καρδιά του απόρρητου επιχειρησιακού κέντρου της Umbrella Corporation. Από εκεί ξεκινά μία πορεία που τη φέρνει από τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο ως την Ουάσινγκτον και τη Μόσχα. Σταδιακά, θα αναιρέσει πολλά από όσα πίστευε και θ' ανακαλύψει περισσότερα για το μυστηριώδες παρελθόν της. Στην προσπάθειά της να κυνηγήσει τους υπεύθυνους της καταστροφής, η Alice θα έχει τη βοήθεια ορισμένων νέων συμμάχων αλλά και μερικών παλιών γνώριμων...

Το θρυλικό video-game της Capcom δίνει συνέχεια στην παρουσία του στις κινηματογραφικές οθόνες με την πέμπτη ταινία του saga. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του πρώτου και του τέταρτου φιλμ, Paul W.S. Anderson, παραμένει στη θέση του. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τη βασική πρωταγωνίστρια Milla Jovovich. Δίπλα της παραμένουν η Sienna Guillory (ως Jill Valentine) και ο Boris Kodjoe (ως Luther West), ενώ επανακάμπτουν εντυπωσιακά οι Michelle Rodriguez και Colin Salmon, οι οποίοι είχαν "φαγωθεί" από το πρώτο κιόλας «Resident Evil». 

Όπως συνέβη και με το «Afterlife», έτσι και εδώ, το «Resident Evil: Retribution» έχει γυριστεί σε 3D και συγκεκριμένα με την Red Epic κάμερα. Παρότι το βασικό γύρισμα έλαβε χώρα στον Καναδά και περιείχε αρκετό... στούντιο, η παραγωγή ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα, όπου και πραγματοποίησε γυρίσματα στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία, για χάρη των οποίων οι γύρω δρόμοι χρειάστηκε να αδειάσουν για μία ολόκληρη μέρα.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger