E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στη Ρεαλ το Σουπερ Καπ Ισπανιας

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μαδρίτη, Ισπανία
Κάνοντας έκπληκτικό παιχνίδι μέχρι το 30' η Ρέαλ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς (3-2 ο πρώτος αγώνας στο Καμπ Νου) του ισπανικού Σούπερ Καπ και έκανε δικό της τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, πανηγυρίζοντας με τους οπαδούς της στο «Μπερναμπέου».

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε το 2-0 στο 19' και κέρδισε την αποβολή του Αντριάνο στο 28' αλλάζοντας τις ισσοροπίες του αγώνα. Το σκορ είχε ανοίξει από το 11' ο Ιγκουαΐν, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80' είχε και δοκάρι.


Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα μείωσε σε 2-1 με εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 45' και παρά το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μία ώρα αγώνα, κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι και διεκδίκησε το τρόπαιο μέχρι και το 90'.


Ουσιαστικά, από το 2-0 των «Μερένχες» και μετά, η «Μπάρτσα» αν και με παίκτη λιγότερο, έκανε πιο έντονη την παρουσία της επιθετικά. Ο Μέσι πέτυχε το 57ο γκολ του μέσα στο 2012 και 259ο σε 333 συμμετοχές με τη φανέλα της «Μπάρτσα».

Στο 69' ο Κεντίρα νικήθηκε από θέση βολής από τον Βαλντέζ. Στο 76' ο Ζόρντι Άλμπα βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ, αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 80' ο Ιγκουαΐν σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Βαλντέζ και στις καθυστερήσεις, λίγο έλειψε οι Μοντόγια και Μέσι να αφήσουν... ξερούς του γηπεδούχους.

Στην πρώτη περίπτωση ο Κασίγιας «ψάρεψε» τον παίκτη των μπλαουγκράνα και στη δεύτερη ένα σουτ του Αργεντινού πέρασε ελάχιστα άουτ, ανακουφίζοντας τους φίλους της Βασίλισσας.


Ο Ζοσέ Μουρίνιο που πανηγύρισε τον τίτλο Νο20 στην καριέρα του, ενώ αυτή ήταν η μοναδική κούπα που έλλειπε από την ισπανική συλλογή του «Special One», αφού έχει κατακτήσει και το Copa del Rey, ενώ συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Καταλανούς να μην σηκώνουν κούπα στο «Μπερναμπέου» από το 1968.


Σκόρερ: 11' Ιγκουαΐν 19' Κρ. Ρονάλντο - 45' Μέσι
Γήπεδο: «Μπερναμπέου», Μαδρίτη
Διαιτητής: Ματέου Λάοθ (Ισπανία)
Κόκκινες: 28' Αντριάνο

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ (83' Μόντριτς), Ντι Μαρία (79' Καγεχόν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (82' Μπενζεμά).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (75' Αλέξ Σονγκ), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (37' Τέγιο), Αλέξις Σάντσες (32' Μοντόγια), Μέσι.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger