E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αmerican pie: reunion 2012

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012


Ήταν το καλοκαίρι του 1999 όταν τέσσερα τελειόφοιτα λυκειόπαιδα από το East Great Falls, ο Jim (Jason Biggs), ο Oz (Chris Klein), ο Kevin (Thomas Ian Nicholas) και ο Finch (Eddie Kaye Thomas), ξεκινούσαν μία σπαρταριστή προσπάθεια να χάσουν την παρθενιά τους πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, υπομένοντας τη χλεύη του περπατημένου συμμαθητή τους, Stifler (Seann William Scott). Στα χρόνια που μεσολάβησαν, ο Jim και η Michelle (Alyson Hannigan) παντρεύτηκαν, ενώ οι δρόμοι του Kevin και της Vicky (Tara Reid) χώρισαν, όπως και του Oz και της Heather (Mena Suvari). Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές αξίες που επιμένουν, όπως το ασίγαστο πάθος του Finch για τη μαμά του Stifler (Jennifer Coolidge). Ήρθε όμως η ώρα όπου όλοι αυτοί οι παλιόφιλοι θα επιστρέψουν στα γνώριμα λημέρια για ένα επικό και φυσικά απρόβλεπτο σχολικό reunion...

Η εισπρακτικά επιτυχημένη saga εφηβικών κωμωδιών «American Pie» επιστρέφει και πάλι στις αίθουσες για μία τρίτη και τελευταία (;) συνέχεια, αφού ενδιάμεσα είχαν προκύψει τα παντελώς ανυπόληπτα straight-to-dvd εγχειρήματα που κανείς δε θέλει να θυμάται. Σε αυτό το reunion (όνομα και πράμα) επιστρέφει σύσσωμο το cast που πρόσφερε απλόχερα το γέλιο (κυρίως στο πρώτο φιλμ), για να μας δείξει πόσα άλλαξαν για τους ήρωες από το 1999 ως σήμερα αλλά και πόσα κρατούν ακόμα ισχυρούς τους μεταξύ τους δεσμούς. Σε αυτούς που δίνουν το παρών συμπληρώστε τη Nadia (Shannon Elizabeth), το καυτό κορίτσι από την (πρώην) Τσεχοσλοβακία, καθώς και τον περίφημο μπαμπά του Jim (Eugene Levy). 

Σκηνοθεσία και σενάριο στο «American Reunion» υπογράφει το δίδυμο των «Harold And Kumar», Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg. Ένα ενδιαφέρον ερώτημα, πάντως, έχει να κάνει με την υποδοχή της ταινίας, τόσο από πλευράς των θεατών που το πρώτο «American Pie» τους "έπιανε" κάπου στην εφηβεία, όσο και της νεότερης γενιάς που πιθανότατα να μην της λένε και πολλά οι ερωτικές περιπέτειες του Jim και της παρέας του.



cinemanews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger