E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εξαλλος ο Τονι Μαυριδης: «Η Παπαριζου μου βουτηξε την πολυθρονα»

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Εκεί που οι τόνοι στην διαμάχη του πρώην ζεύγους Έλενας Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδη φαίνονταν να είχαν πέσει για τα καλά, ήρθε μια μικρή «ληστειά» να κάνει τα αίματα να ανάψουν για τα καλά.

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι που έμενε μέχρι πρότινος το ζεύγος στην Γλυφάδα ήταν αρκετό για να ξεκινήσει και πάλι ο χορός των ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Παπαρίζου είχε ενημερώσει τον Μαυρίδη ότι θα περάσει από το σπίτι για να πάρει την αλληλογραφιά της. Όπως ακριβώς και έκανε.

Μόνο που φεύγοντας φέρεται να πήρε μαζί της επιπλέον μια πολυθρόνα και ένα καθρέφτη. Ειδικά η πολυθρόνα είχε ιδιαίτερη σημασία για τον παραγωγό καθώς εκεί καθόταν ο πατέρας του κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι.

Μπορεί ο Τόνι να μην βγήκε να δηλώσει το περιστατικό δημόσια, όπως ίσως να συμπεράνατε από τον τίτλο του άρθρου, πάντως μάλλον κάπως έτσι αισθάνθηκε.

Η συνέχεια γράφτηκε με ένα ομηρικό καβγά που έλαβε χώρα δια τηλεφώνου, με τον Τόνι να απειλεί την Έλενα με μήνυση.

Κάτι που τελικά δεν συνέβη, αν και είναι πολύ πιθανόν από την συγκεκριμένη ιστορία να προκύψει ένα νέο σετ ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger