E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

μηπως το σπιτι σας παχαινει;

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012


Κάνετε δίαιτες και πηγαίνετε τακτικά γυμναστήριο αλλά, και πάλι, τα περιττά κιλά δεν λένε να σας εγκαταλείψουν; Μπορεί αν ακούγεται περίεργο, αλλά ένας λόγος για τον οποίο η βελόνα της ζυγαριάς σας έχει κολλήσει μπορεί να είναι και το σπίτι σας. Ειδικά αν περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι, λάβετε υπόψη σας ότι οι παρακάτω μπορεί να είναι λόγοι για τους οποίους δεν χάνετε βάρος.

Ανοιχτή κουζίνα: Όσο ωραία κι αν είναι μία ανοιχτή κουζίνα, είναι γεγονός ότι κάνει την διαδικασία να μετακινηθείτε προς το ψυγείο πολύ ευκολότερη, Κάθεστε στον καναπέ, βλέπετε μία διαφήμιση πίτσας και περπατάτε μόλις τρία βήματα μέχρι το ψυγείο ή το ντουλάπι με τις λιχουδιές. Για να αποφύγετε τις ολοήμερες επισκέψεις δημιουργείστε ένα πρόγραμμα γευμάτων ώστε να μην τρώτε απερίσκεπτα. Εάν, παρόλα αυτά, είναι αδύνατον να αποφύγετε το τσιμπολόγημα, ετοιμάστε μικρά σνακς για τον εαυτό σας και μην τρώτε κατευθείαν από τις συσκευασίες των τροφίμων.

Ντουλάπια κουζίνας γεμάτα σνακ που τρώγονται εύκολα: Εάν είναι πανεύκολο να ανοίξετε ένα σακουλάκια τσιπς ή ένα κουτί με σοκολατένια μπισκότα, όταν πεινάτε αυτή η διαδικασία γίνεται πολύ ευκολότερη. Φτιάξτε υγιεινά σνακς προετοιμάζοντας, από πριν, θρεπτικές γευστικές επιλογές. Καθαρισμένο καρπούζι, στικς καρότου και χούμους είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που καλό είναι να έχετε έτοιμες, ώστε να τις καταναλώσετε όταν έρθει η ώρα.

Τεράστια πιάτα: Αντικαταστήστε τα με πιάτα του γλυκού- όσο λιγότερο φαγητό μπορείτε να βάλετε στο πιάτο σας, τόσο λιγότερες θερμίδες θα καταναλώνετε. Τόσο απλά.

Το τραπέζι του σαλονιού είναι γεμάτο περιοδικά με φωτογραφίες ελκυστικών φαγητών: Εάν τα περιοδικά μαγειρικής είναι τα αγαπημένα σας, φροντίστε να μην τα έχετε συνεχώς μπροστά σας. Το να βλέπετε συνέχεια φωτογραφίες λαχταριστού φαγητού μπορεί να σας κάνει να πεινάσετε περισσότερο.Κρατήστε τον πειρασμό μακριά, σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger