E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βασιλισσα Ελισαβετ φοραει χιπ -χοπ κουκουλα και οδηγαει Range Rover

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012



Τι συμβαίνει στη Βασίλισσα Ελισάβετ; Μήπως ζήλεψε τη φήμη του Kanye West, ή απλά κρύβεται απο ντροπή μετά τα ρεζιλίκια του άτακτου μικρού εγγονού της; Ότι και να συμβαίνει πάντως, η καινούρια ασυνήθιστη εμφάνισή της δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.


Η ζωή αρχίζει μετά τα 50 λένε και η Βασίλισσα τελευταία τη ζει στο έπακρο εκπλήσσοντάς μας με κάθε εμφάνιση. Έτσι, μετά την υποτιθέμενη πτώση της απο ελικόπτερο μαζί με τον James Bond στην τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έρχεται τώρα με καινούριο λουκ και μας ξαφνιάζει!

Ο φακός των παπαράτσι την συνέλαβε να φοράει κουκούλα σαν αστέρας της χιπχοπ σκηνής, ενώ μας είχε συνηθίσει σε παρδαλά λουλουδάτα καπέλα-υπερπαραγωγές και -ακόμα πιο απίστευτο- να οδηγάει μόνη της (!) ένα range rover, ενώ συνήθως τη μεταφέρει ένας σωφέρ με την Μπέντλεϋ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 86χρονη Βασίλισσα στη φωτογραφία επέστρεφε απο το Κάστρο Balmoral της Σκωτίας στο οποίο φιλοξενήθηκε για το Σαββατοκύριακο. Δε ξέρουμε τι έχει ο αέρας της Σκωτίας ή τι έκανε εκεί και γύρισε σε τέτοια ασυνήθιστη κατάσταση, πάντως η εν λόγω φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου, έτσι, για να κλέψει λίγη απο τη φήμη του εγγονού της. God save the Queen λοιπόν...

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger