E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Aντιστροφη μετρηση για το iPhone 5

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στα μέσα Οκτωβρίου το iPhone New Generation στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες του tech.in.gr λένε ότι το επόμενο iPhone, γνωστό ως iPhone 5, θα έρθει γρήγορα στην ελληνική αγορά από την Cosmote. Εσωτερικά, το iPhone 5 είναι γνωστό ως New Generation iPhone και η ανακοίνωσή του επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και όχι τον Οκτώβριο, αν και θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου. Το αργότερο στα μέσα Οκτωβρίου 2012, η νέα γενιά iPhone θα βρίσκεται στις αλυσίδες καταστημάτων του δικτύου στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του tech.in.gr (γνωρίζουμε ότι στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του iPhone έκτης γενιάς σε άλλες αγορές, εκτός αμερικανικών συνόρων).

Στην Γερμανία, μια χώρα στην οποία θα φτάσει το πρώτο κύμα iPhone 5, η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Deutsche Telekom έχει ήδη αρχίσει να δέχεται παραγγελίες εκδίδοντας
pre-order ticket. Κι αυτό, στα τυφλά, αφού οι επίδοξοι χρήστες του νέου iPhone δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τίποτα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή ή τις δυνατότητές του.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger