E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μηνυουν το αεροδρομιο, γιατι καποιος εκανε χρηση του δονητη τους!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012


Μήνυση στο αεροδρόμιο του Χιούστον κάνει ένα ζευγάρι από την Βιρτζίνια, καθώς όπως λέει οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου χρησιμοποίησαν τον δονητή τους! Ο Κρίστοφερ Μπρίτζμαν και ο Μάρτιν Μπόργκερ υποστηρίζουν πώς κατά την επιστροφή τους από την Κόστα Ρίκα στο Χιούστον πήγαν να..

πάρουν τις βαλίτσες τους και είδαν στον κυλιόμενο διάδρομο την μια από αυτές με έναν μωβ δονητή κολλημένο απ έξω με διαφανή ταινία!!! Ο δονητής ήταν δικός τους, αλλά κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε εκεί.


Τώρα το ζευγάρι κάνει μήνυση πρώτον γιατί κάποιος έκανε χρήση του δονητή τους και δεύτερον γιατί τους έκαναν ρεζίλι. Προφανώς οι αστυνομικοί είδαν το περίεργο αντικείμενο στο μηχάνημα ελέγχου και αφού διαπίστωσαν ότι δεν είναι επικίνδυνο για τους επιβάτες το έβαλαν με ταινία στην βαλίτσα για να μην χαθεί!

«Ήταν τεράστια ντροπή για μας. Το να ξέρεις ότι όλοι το έχουν δει και περιμένουν να δουν ποιός θα πάρει την βαλίτσα. Κάποιοι δεν το πίστευαν, κάποιοι γέλαγαν και σε άλλους έβλεπες την αηδία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο», δήλωσε το ζευγάρι.

Βέβαια, μπορεί με το περιστατικό να έγιναν ρεζίλι στο αεροδρόμιο, αλλά με την απόφαση τους να κάνουν μήνυση στο αεροδρόμιο και να βγουν και στα κανάλια να μιλήσουν έγιναν ρεζίλι διεθνώς…


Enimerwsi.com


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger