E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτο: Νοικιαστε εναντι αδρας αμοιβης τον Γεωργιο Παπανδρεου!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012



Με αφορμή την είδηση ότι ο Σαρκοζί δέχτηκε πρόταση από μεγάλη επενδυτική Τράπεζα για εισηγήσεις σε συνέδρια έναντι αστρονομικής αμοιβής, βρήκαμε πρακτορείο που αποτελεί δεξαμενή πολιτικών ή ακόμη και καλλιτεχνών που ενοικιάζονται για ομιλίες σε διάφορα συνέδρια και ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε και τον Γιώργο Παπανδρέου.



Το όνομά του και η φωτογραφία του φιγουράρει στην πρώτη σελίδα του πρακτορείου ομιλητών, ως πρώτος στη λίστα με τους νεότερα μέλη του.

Στην παρουσίαση που κάνουν οι ιθύνοντες του πρακτορείου Harry Walker στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, αναφέρεται ότι διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 και ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Εκτός από αυτό, όμως η περιγραφή διανθίζεται με τη χαρακτηριστική φράση ότι "έκανε το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας.

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε" λέει καταλήγοντας.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές για το 2010.

 http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger