E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Ανήμερα των 88ων γενεθλίων του, ο Ολυμπιακός έκανε «πάρτι» στο Καραϊσκάκη, και με τρία γκολ κατάφερε να «ράψει» το 4ο αστέρι της φανέλας του. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στην επικράτησή τους, αφού από νωρίς βρέθηκαν σε θέση οδηγού, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να σημειώνει δύο γκολ, στην επανεμφάνισή του στο φαληρικό γήπεδο.
Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του στο 14ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Τζεμπούρ, ο οποίος βρήκε τον συμπαίκτη του αμαρκάριστο μπροστά στην εστία του Κωνσταντόπουλου. Ο αγώνας εξελίχθηκε χωρίς κάτι το σπουδαίο από τις δύο ομάδες, με το σφύριγμα για τη λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τους «Πειραιώτες» μπροστά με ένα γκολ.
Στην επανάληψη, ο κόσμος… αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν πίεση από την Ένωση, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ηρέμησε τα πνεύματα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (πάλι με κεφαλιά) στο 56ο λεπτό.
Το γκολ αυτό σήμανε ουσιαστικά και το τέλος του αγώνα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ότι θέλουν από εκεί και πέρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 62’, ήταν η σειρά του Αμπντούν να γραφεί στον πίνακα των σκόρερ, αφού πλάσαρε ψύχραιμα την εστία των φιλοξενούμενων, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Τζεμπούρ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να… κλέψει τη νίκη στα Πηγάδια, αφού με γκολ του Γεωργίου στο 68ο λεπτό, επικράτησε της SKODA Ξάνθης με 1-0. Οι γηπεδούχοι, που είχαν την κατοχή της μπάλας και το μεγαλύτερο μερίδιο των ευκαιριών σε όλον τον αγώνα, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει ότι η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες δέχεται τα γκολ. Με τη νίκη τους αυτή, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να φτάσουν ξανά τον Παναθηναϊκό στους 35 βαθμούς, παραμένοντας ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης θέσης και του εισιτηρίου εισόδου στα play-off.
Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης έπαιξε… ποδόσφαιρο μετά από πολύ καιρό, και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γιαννιώτα, που σημείωσε 2 γκολ, επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν μόλις στο 2’, ο πάντα επικίνδυνος σε στημένες φάσεις Κοέλιο σηκώθηκε ψηλά στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του. Οι «κιτρινόμαυροι», στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους, δεν επαναπαύτηκαν στο προβάδισμά τους και συνέχισαν να επιδιώκουν την επίτευξη τερμάτων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να «πονοκεφαλιάσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, με τον Άρη να σημειώνει δεύτερο γκολ, όταν ο Γιαννιώτας αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σέντρα του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 64’, ύστερα από όμορφη μπαλιά του Τάτου, που σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του 13 λεπτά αργότερα, με σουτ στην κίνηση, ύστερα από ασίστ του Αγκάνθο.
Στη μάχη για τη σωτηρία, ΟΦΗ και Βέροια έμειναν στη λευκή ισοπαλία, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν χώρους προκειμένου να φανούν απειλητικές. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, διαμαρτύρονται για πέναλτι, καθώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε καθαρά τον Γεωργιάδη στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή Αμπάρκιολη να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί κανονικά.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger