E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παραλίγο να χάσουν τα παιδιά τους επειδή τα φωτογράφισαν στο μπάνιο!

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013



Ένα ζευγάρι από την Αριζόνα κινδύνεψε να χάσει την επιμέλεια των παιδιών του επειδή ένας υπερ-ευαίσθητος υπάλληλος φωτογραφείου θεώρησε πoρνογραφικές τις φωτογραφίες των δύο κοριτσιών με τα μπουρνούζια τους! 

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η οικογένεια Ντιμάρι έκανε διακοπές στο Σαν Ντιέγκο. Οι γονείς έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με μία αναλογική μηχανή και έδωσαν τα φιλμ για εμφάνιση σε φωτογραφείο γνωστού πολυκαταστήματος. 

Ο υπάλληλος είδε ανάμεσα στις φωτογραφίες και κάποιες στις οποίες τα τρία κοριτσάκια των Ντιμάρι ήταν στην μπανιέρα ή φορούσαν τα μπουρνούζια τους. Ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το ζευγάρι για παιδική πoρνογραφία!

Οι δικαστές πήραν στα σοβαρά την καταγγελία και αφαίρεσαν από τους Ντιμάρι την επιμέλεια των παιδιών! Φυσικά το ζευγάρι επιδόθηκε σε έναν ανηλεή δικαστικό αγώνα και εν τέλει δικαιώθηκαν, αφού χρειάστηκε να δαπανήσουν 75.000 δολάρια σε δικηγόρους! 

Τώρα, το ζευγάρι κινείται πλέον δικαστικά εναντίον του πολυκαταστήματος, κατηγορώντας τη διεύθυνσή του για ψυχική οδύνη.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger