E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι ουλές προδίδουν τις πλαστικές επεμβάσεις των stars

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τι κι αν πολλοί celebrities δεν παραδέχονται τις πλαστικές που έχουν κάνει; Οι ουλές τους… άλλα «λένε». Για την ακρίβεια, βγάζουν μάτι, μιας και οι τομές δεν κρύβονται εύκολα.







Ξεκινάμε με την Christina Aguilera, που ποτέ δεν παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στήθους, αλλά με το που σήκωσε το χεράκι της, έκανε μπαμ η τομή κάτω από τη μασχάλη.


Συνεχίζουμε με την ηθοποιό Vera Farmiga, που εθεάθη να βγαίνει από τον πλαστικό της, με μια περίεργη ουλή στη μύτη.Η ίδια επέμενε πως απλά έπεσε και χτύπησε, μόνο που παλαιότερες φωτογραφίες της, την δείχνουν με… μεγαλύτερη μύτη!


Η Tara Reid από την άλλη, την έκανε την κοιλιοπλαστική της, αλλά τουλάχιστον, όταν βγήκαν οι φώτο-πειστήριο το παραδέχτηκε.


Δείτε εδώ την Halle Berry, που επίσης όπως όλα δείχνουν έχει υποκύψει στο νυστέρι του πλαστικού για να κάνει προσθετική στήθους. Μόνο που κι εκείνη, χρειάστηκε να σηκώσει το χέρι της για να το καταλάβουμε, μιας και ποτέ δεν το παραδέχτηκε.


Η Janice Dickinson από την άλλη, έχει κάνει τόσες πλαστικές, που πλέον δεν φοβάται να δείξει τις ουλές της.


Συνεχίζουμε με την Kate Gosselin, που μετά από οχτώ παιδιά, μια κοιλιοπλαστική τη δικαιούται. Δεν νομίζετε;


Τέλος, η Katie Price, είναι «πλαστική» από πάνω μέχρι κάτω. Εδώ σας δείχνουμε τ΄ «απομεινάρια» της πλαστικής στήθους που έκανε.


Πηγή: Star.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger