E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η χρεωκοπημένη... πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Ένταλμα κατάσχεσης σε χρεωκοπημένη... πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας!

Οι «σπηλιές του Αλαντίν» κρύβουν μέσα τους κοσμήματα, έργα Tέχνης, δερμάτινα είδη και πανάκριβα ρούχα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ, που θα πρέπει να εκποιηθούν ώστε να δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους.

Η πολυτελής ζωή και η απίστευτη λίστα χρεών της πρώην συζύγου του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Εσωτερικών, Nayef bin Abdul Aziz Al Saud ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, ήρθε στο φως όταν πιάστηκε πέρυσι «στα πράσα» και με τις αποσκευές ανά χείρας, έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο Shangri-La, όπου διέμενε, αφήνοντας πίσω της απλήρωτο λογαριασμό αξίας 6.000.000 ευρώ!

Η πριγκίπισσα Maha, είχε εντοπιστεί ξημερώματα από το προσωπικό του 5άστερου ξενοδοχείου, ενώ προσπαθούσε να το σκάσει μαζί με την πολυμελή συνοδεία της που αριθμούσε 60 άτομα! Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η πριγκιπική κουστωδία είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο για έξι μήνες καταλαμβάνοντας έναν ολόκληρο όροφο. Παρόλο που οι υπάλληλοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η πριγκίπισσα, η οποία είχε αποπεμφθεί από το σύζυγό της, δε συνελήφθη αφού απολάμβανε τη διπλωματική ασυλία. Μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Shangri-La δήλωσε ικανοποιημένος!

Ωστόσο, φαίνεται ότι μέσα στις αποθήκες είναι κρυμμένα πανάκριβα είδη από τουλάχιστον 30 καταστήματα της γαλλικής πρωτεύουσας. Θύμα της και ο ιδιοκτήτης της «αλυσίδας» ένδυσης «Key Largo», Jacky Giami, που επίσης προσέφυγε δικαστικά κατά της πριγκίπισσας, για τη μη εξόφληση 114.800 ευρώ, που αντιστοιχούν σε αγορές πολυτελών ρούχων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σήμερα ο ίδιος, η πριγκίπισσα και οι συγγενείς της λεηλάτησαν στην κυριολεξία το κατάστημά του το 2009.

Ανάμεσα στους έξι Γάλλους πιστωτές που κινήθηκαν νομικά εναντίον της και η εταιρείας Cinquième Etoile, η οποία παρέχει λιμουζίνες και άλλες υπηρεσίες για τους υπερ-πλούσιους επισκέπτες του Παρισιού. «Καθημερινά διαθέταμε περίπου 30 αυτοκίνητα για την πριγκίπισσα και τη συνοδεία της», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στην εφημερίδα, Le Parisien. «Περιμένουμε ακόμη την πληρωμή... »!

Η πριγκίπισσα κάνοντας χρήση της διπλωματικής ασυλίας της αρνήθηκε να προσλάβει δικηγόρο για να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον της.

Read more: http://www.newsbomb.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger