E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 10 Μαρτίου 2013

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Είσαι σε ένα γενικότερο άγχος, φίλε Κριέ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην προβληματίζεσαι, γιατί η μέρα θα σε ανταμείψει, φέρνοντας πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου είναι σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Καλό είναι να διατηρήσεις όπως είναι κάποια πράγματα, να μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.




Ταύρος
21/4-20/5

Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ταύρε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η παρορμητικότητά σου, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και αντιμετώπισε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να καταπολεμήσεις κάποιες τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ήρεμα και με όμορφο τρόπο ό,τι σε απασχολεί. Η κατανόηση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Ίσως κιόλας να σου δώσει λύσεις, που ούτε καν είχες σκεφτεί. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι και εκμεταλλεύσου το χρόνο σου για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που σε φλερτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, εξακολουθείς να κάνεις πολλά έξοδα και να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Δίδυμε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Όσο για σένα που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς να το πετύχεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και σήμερα και, με την βοήθεια της Σελήνης από τους Ιχθείς, να μαγέψεις αυτόν που θα στοχεύσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε στηρίζει και σε βοηθάει όσο δεν φαντάζεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Από την άλλη, σήμερα απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να την χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.





Καρκίνος
22/6-22/7


Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, φίλε Καρκίνε, και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω τώρα που η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί. Διεκδίκησε πιο δυναμικά το άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι στην σφαίρα της φαντασίας σου.





Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων, και θα υπάρχει αρκετή κούραση, είτε εξ αιτίας των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, είτε κάποιων προσωπικών σου ευθυνών. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθείς, φίλε Λέων, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου, χωρίς να σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να θυμάσαι πως ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν σύντομα και την γνωριμία που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, θα δεις τώρα ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Παρθένε. Φρόντισε να αποφύγεις απερίσκεπτες κινήσεις και να λειτουργήσεις με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, για να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό μην απογοητεύεσαι. Με την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, βγες έξω, φλέρταρε και άφησε τον ερωτισμό σου να κατακτήσει όποιον βάλεις στο στόχαστρό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα, που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει πραγματικά.




Ζυγός
23/9-22/10

Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αυτήν την Κυριακή, φίλε Ζυγέ, και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς, αλλά και να κάνεις νέα, αισιόδοξα σχέδια για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Φρόντισε μόνο να δείξεις και λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν, θα σε ξαφνιάσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσετε για το πώς θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη. Θα υπάρξει ανάλογη διάθεση και από την δική του μεριά και θα νιώσετε και οι δύο, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα, που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα νόμου ή γραφειοκρατίας.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτήν την Κυριακή στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα και με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου, θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να διατηρήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από τον σύντροφό σου και μην επιμένεις σε θέματα, που μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Ιχθείς μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να γνωρίσεις καλύτερα το χαρακτήρα του. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διπλωματία, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, και κάνε ό,τι μπορείς να τα διατηρήσεις ως έχουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Τοξότη, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν ωφελείς ούτε τον εαυτό σου, αλλά ούτε και τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, απαιτεί ουσιαστικό χρόνο από εσένα και πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της, αν δεν θέλεις να έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Θα έχεις την υποστήριξη του συντρόφου σου και θα θελήσεις να μιλήσεις μαζί του για αυτά που σε απασχολούν. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική ευτυχία στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου, πρέπει να κινηθείς διακριτικά, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές αρνητικές καταστάσεις, πριν γίνουν. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, μπορείς σήμερα να τις τακτοποιήσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, φίλε Αιγόκερε, και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Βέβαια, ίσως να υπάρχει αρκετή ένταση, εξ αιτίας κάποιων ζητημάτων που παραμένουν σα εκκρεμότητα, αλλά διαφαίνονται και πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνει τον σύντροφό σου να νιώσει πολύ καλά. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία σε κάποια άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, να σε πλησιάσουν και να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα έχεις τη διάθεση και τον δυναμισμό να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλό θα είναι να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτή η Κυριακή θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, φίλε Υδροχόε, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Μία ξαφνική, ευχάριστη έκπληξη ίσως καλύψει κιόλας τα συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και κάποια προβλήματα που είχες με τον σύντροφό σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες που έχεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις μαζί με τους φίλους σου. Ίσως εκεί που θα πας, να σε περιμένει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, από τους προβληματισμούς που έχεις, μερικές φορές δεν εξωτερικεύεσαι στον σύντροφό σου όπως θα έπρεπε και του σπέρνεις ανασφάλειες. Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις όλα όσα δεν θες να σου κάνουν και εκδήλωσέ του τα αληθινά σου συναισθήματα. Και αν ακόμη είσαι στο ψάξιμο, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, μπορείς να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger