E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βρήκαμε το ωραιότερο σπα στον κόσμο! Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Ο Παράδεισος, ή έστω, μια εκδοχή του, είναι εδώ, και βρίσκεται λίιιιγο μακριά μας. Δείτε και πείτε μας τη γνώμη σας:


Το «Βόρειο Πάρκο Ιαματικών Λουτρών» (North Hot Spring Park), στην μεγάλη πόλη Chongqing στην ΝΔ Κίνα, θεωρείται η καλύτερη πηγή ιαματικών λουτρών σε ολόκληρη την Ασία. Το "Brilliant Resort & Spa Chongqing", που βλέπετε στην φωτογραφία, «ακουμπά» σε βουνό και «βλέπει» σε ποτάμι, κρυμμένο στην καρδιά των καταπράσινων ορεινών όγκων της περιοχής..

Το "Υπέροχο Resort' έχει 31σουίτες όλες με πριβέ μπαλκόνι με θέα στο ποτάμι και πριβέ "ιαματική" πισίνα.


Οι πισίνες, ανάμεσα σε λουλούδια και πανύψηλα δέντρα έχουν διαφορετικό στυλ και λειτουργία η κάθε μια: υπάρχουν οι αρωματικές πισίνες, οι θεραπευτικές πισίνες ή οι πισίνες με τα ψαράκια.


Το μάτι βυθίζεται σε εξωτική βλάστηση, στο αυτί τραγουδούν τρεχούμενα νερά στην απόλυτη ησυχία, το απόσταγμα των λουλουδιών πλημμυρίζει τις αισθήσεις....κάπως έτσι δεν πρέπει να είναι ο παράδεισος;





Μασάζ με θέα στο ποτάμι. Το Spa χρησιμοποιεί εκχυλίσματα από άνθη και φυτά και πρακτικές που συνδυάζουν τεχνικές ανατολής και δύσης.


Ιδιωτική τραπεζαρία.



Οι επισκέπτες μπορούν να διασχίσουνε τον ποταμό με πλοιαράκι. Η πόλη Chongqing, από τις μεγαλύτερες της Κίνας, απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το ξενοδοχείο προτείνει να διασχίσετε τον ποταμό με γιωτ για να θαυμάσετε την Chongqing by night.



Μέσα στο Πάρκο βρίσκεται ένα Ταοϊστικός Ναός. Τα πρωινά χτυπά η καμπάνα του και τα απογεύματα τα τύμπανα του δειλινού. Το απόγευμα οι ακτίνες φωτός που περνούν από το βουνό και "χτυπούν" το ξενοδοχείο είναι στις αποχρώσεις του μωβ. Η ατμόσφαιρα ζεν είναι απόλυτη.







Το ξενοδοχείο διαθέτει και meeting room για την διεξαγωγή συνεδρίων.





Εκτός από γιόγκα, γυμναστική και θεραπείες spa, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ιαπωνικής και κινέζικης μαγειρικής, να διαβάσουν για την ιστορία της περιοχής και της κινεζικής κουλτούρας ιαματικών λουτρών στο "reading room"', να κολυμπήσουν ή να απολαύσουν ποτό σε ένα από τα μπαρ.



Κόστος διαμονής για δύο άτομα: 600 ευρώ τη βραδιά.







Πηγή: salt.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger