E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αντί να τιμωρούνται, επιβραβεύονται οι επίορκοι υπάλληλοι του ΕΟΤ!

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Η Τρόικα πιέζει έντονα την κυβέρνηση ώστε να διωχθούν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, όμως κατά πως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει τον θαυμαστό κόσμο του ΕΟΤ, εκεί όπου οι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης, αντί να τιμωρούνται, επιβραβεύονται.

Σύμφωνα με την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», επίορκοι υπάλληλοι του ΕΟΤ, οι οποίοι αν και είναι κατηγορούμενοι για αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, όχι απλώς καταφέρνουν να ανελιχθούν σε καλύτερες θέσεις, αλλά κάποιοι εξ αυτών μάλιστα συχνά εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη με μηνιαίο εισόδημα που ξεπερνά τις... 10.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι υποθέσεις αφορούν ποινικά εμπλεκομένους οικονομικών ατασθαλιών πολλών χιλιάδων ευρώ στο υπουργείο Τουρισμού κατά τα έτη 2007 έως 2009. Συνολικά 6 δικογραφίες σχηματίστηκαν με βάση τα στοιχεία από τα πορίσματα του ΣΔΟΕ, όμως μέχρι σήμερα οι δικογραφίες παραμένουν στα συρτάρια της Βουλής, με αποτέλεσμα τυχόν αδικήματα σε βάρος των διατελεσάντων υπουργών να έχουν πλέον παραγραφεί.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger