E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Justin Bieber επιτίθεται σε παπαράτσι, ενώ ο σωματοφύλακάς του τον κρατά

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013



Την χειρότερη περίοδο της ζωής του φαίνεται ότι περνά ο 19 ετών ποπ σταρ. Νέο break down.
Λίγες ώρες μετά την κατάρρευσή του στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Λονδίνο, όταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο Justin Bieber εξοργισμένος επιτίθεται σε παπαράτσι.
Φωτογραφίες, αλλά και βίντεο δείχνουν τον 19 ετών ποπ σταρ να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να συγκρατείται από τον σωματοφύλακά του ώστε να μην ορμήξει στους φωτογράφους. Όπως ακούγεται ο Bieber ανταποκρίνεται σε προσβολές κάποιου, λέγοντάς του θα σε σπάσω στο ξύλο (σε πολύ ευγενική μετάφραση).
Στο twitter έδειχνε μετανιωμένος και απλογητικός, γράφοντας ότι άφησε τους παπαράτσι να του βγάλουν τον... καλύτερό του εαυτό για εκείνους. Ότι είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια απέναντί σου κάμερα και ότι είναι απλά άνθρωπος...


Πραγματικά είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον μόλις 19 ετών ποπ σταρ Justin, καθώς πρόσφατα χαρακτήρισε τα γενέθλιά του ως τα χειρότερα της ζωής του, τα άκουσε από την Olivia Wilde για τον τρόπο που ντύνεται, εξόργισε θαυμαστές και γονείς που άργησε δύο ώρες στη συναυλία του και στη συνέχεια κατέρρευσε στα παρασκήνια αυτής.

Φήμες λένε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τού τράβηξε το αυτί να συμμαζευτεί.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger