E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξάνθη: Τον παρακάλεσε να μην αυτοκτονήσει και την σκότωσε!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013


Το χρονικό της μητροκτονίας που συγκλόνισε την Ξάνθη. Τι ισχυρίζεται η δικηγόρος του 41χρονου που σκότωσε τη μητέρα του...

Ήταν μεσημέρι Παρασκευής (05/07/13), λίγο μετά τη 1.00 όταν ο 41χρόνος Σ.Π. ζήτησε και έλαβε άδεια από το εργοστάσιο στο οποίο εργάζεται, αποχωρώντας με κατεύθυνση το πατρικό του στα Κιμμέρια της Ξάνθης, χωρίς κανείς να μπορεί να διανοηθεί τα όσα τραγικά θα ακολουθούσαν.

Δύο πυροβολισμοί, λίγη ώρα αργότερα, τάραξαν την μεσημεριανή ραστώνη, σήκωσαν στο πόδι έναν ολόκληρο οικισμό και έμελλε να αποκαλύψουν μια οικογενειακή τραγωδία που πλέον οδηγείται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ο προφυλακιστέος σήμερα Σ.Π. πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές την ίδια του τη μητέρα, σκοτώνοντας την, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.

Όπως γράφει το thrakitoday η είδηση αρχικά σόκαρε, καθώς οι κάτοικοι του χωριού δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως ένας φιλήσυχος άνθρωπος έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει με την κυνηγετική του καραμπίνα την ίδια του τη μητέρα.

Τι λέει η δικηγόρος του μητροκτόνου

Η δικηγόρος υπεράσπισης του 41χρόνου κα. Σοφία Σαριπανίδου, μιλώντας στην Εφ. Χρόνος, αναφέρεται σε μια σειρά από γεγονότα που φαίνεται να διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της τραγικής αυτής ιστορίας.

“Ο κατηγορούμενος είναι 41 ετών, παντρεμένος, έχει έναν ανήλικο γιο 3,5 ετών. Έχει μια υπέροχη οικογένεια, είχε πολύ καλή σχέση με όλους και με τη μητέρα του. Τα προβλήματά του ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια όταν έχασε τον πατέρα του. Κατόπιν, έχασε η σύζυγός του με αποβολή το πρώτο τους παιδί. Ακολούθησε μια δεύτερη κύηση, όπου διαγνώστηκε ότι η σύζυγός του έχει σκλήρυνση κατά πλάκας. Απέκτησε κινητικά προβλήματα. Κατόπιν, έμαθε ότι η μητέρα του πάσχει από καρκίνο. Το 2013 νοσηλεύεται η σύζυγός του και νοσηλεύεται και ο γαμπρός του από ξυλοδαρμό” σημειώνει η κα Σαριπανίδου, συμπληρώνοντας πως “το Μάιο ξεκινάει φαρμακευτική αγωγή ο ίδιος, λόγω προβλημάτων που του προκλήθηκαν από όλη αυτή την κατάσταση και ακολούθησαν δύο ανεπιτυχείς απόπειρες αυτοκτονίας του ίδιου. Στις 05-07-2013 δεν ήταν καλά και είχε πάρει οριστικά την απόφασή του να αυτοκτονήσει. Πήγε στην οικία της μητέρας του προκειμένου να την αποχαιρετήσει, ανακοινώνοντάς την απόφασή του. Εκεί πάνω η μητέρα του τον ικετεύει να μην το κάνει. Τον εκλιπαρεί με βάση του ότι αυτός έχει όλη τη ζωή μπροστά του, έχει οικογένεια, έχει όλο το μέλλον και τον εκλιπαρεί να πυροβολήσει αυτήν, το οποίο μέσα στη θολούρα του το κάνει, χωρίς να συνειδητοποιεί τι κάνει. Ακολούθως τηλεφώνησε στην αστυνομία και παραδόθηκε. Αυτό είναι το ιστορικό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη μητέρα του, αντίθετα τη λάτρευε και την υπεραγαπούσε. Είναι μια ιστορία που δείχνει την αγάπη της μάνας για το παιδί, όπου τον σώζει ουσιαστικά από τη αυτοκτονία και μπαίνει η ίδια ως θύμα”.

Σχολιάζοντας, μάλιστα, η ίδια το εάν ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τονίζει πως ο 41χρόνος θα εξεταστεί από ειδικούς γιατρούς οι οποίοι θα αποφανθούν σχετικώς για την κατάστασή του.

Το Σάββατο, 06 Ιουλίου, ο Σ.Π. οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, κρίθηκε προφυλακιστέος και η υπόθεση πλέον έχει λάβει τον δρόμο των δικαστηρίων.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger