E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όταν η CIA επέτρεψε στον εγκέφαλο της 11ης Σεπτεμβρίου να σχεδιάσει μια ηλεκτρική σκούπα!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013


O Καλίντ Σεΐχ Μοχαμέντ, ο άνθρωπος που φέρεται ως ο εγκέφαλος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και στο Λευκό Οίκο, κρατείται και ανακρίνεται από τη CIA σε μυστικές φυλακές στη Ρουμανία. Οι ανακριτικές μέθοδοι των ανθρώπων της CIA προκειμένου να αποσπάσουν την ομολογία και επιπλέον στοιχεία από τον φερόμενο ως τρομοκράτη, είναι, κατ’ ομολογία τους, τουλάχιστον βίαιες – σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαλύουν την ψυχολογία του ανακρινόμενου και συχνά προκαλούν σοβαρές βλάβες, ακόμη και σχιζοφρένεια.

Ο Μοχαμέντ παραμένει άυπνος για τουλάχιστον 180 ώρες και υποβάλλεται στο μαρτύριο του εικονικού πνιγμού 183 φορές, όμως αρνείται να δώσει τα στοιχεία που επιθυμούν οι πράκτορες της CIA. Ο κίνδυνος να τρελαθεί ένας άνθρωπος που δεδομένα θα χρησίμευε στις μυστικές υπηρεσίες και στο μέλλον είναι πιο ορατός από ποτέ. Η λύση είναι μια. Να λειτουργήσει ο εγκέφαλος του.

Το περίεργο αίτημα του Μοχαμέντ

Κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, ο Μοχαμέντ, ο οποίος σημειωτέον κατέχει μπάτσελορ στη μηχανολογία, ζητάει να του επιτραπεί να σχεδιάσει μια ηλεκτρική σκούπα! Οι πράκτορες έρχονται σε δύσκολη θέση και ζητούν έγκριση από τα κεντρικά. Εκτιμούν ότι η επιθυμία του ανακρινόμενου πρέπει να γίνει πράξη, καθότι φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά του. Έτσι, ο Μοχαμέντ, χρησιμοποιώντας σχέδια που βρίσκει στο διαδίκτυο, σχεδιάζει ξανά τη διάσημη οικιακή συσκευή.

Οι πράκτορες, μίλησαν για την περίεργη αυτή ιστορία, στο Associated Press, και τόνισαν ότι σχεδόν 10 χρόνια μετά, δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν πρόθεση του Μοχαμέντ ήταν να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο ή προσπαθούσε με κάποιον τρόπο να τους ξεγελάσει. Τα σχέδια του Μοχαμέντ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

koutipandoras.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger