E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ στη σόουμπιζ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ! (PHOTOS)

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

 

H Κατερίνα Βελούδου μιλά αποκλειστικά στη News και λέει ιστορίες που ανατριχιάζουν και προκαλούν πανικό ακόμα και στη showbiz, καθώς εκείνη αναφέρεται σε άτομα που έχουν σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και είτε εμπλέκονται άμεσα, είτε μέσω τρίτων, βρίσκονται μπλεγμένα με απίστευτους τρόπους.
Της ΤΖΩΡΤΖΙΑΣ ΣΥΡΙΧΑ
Λίγες μέρες πριν, το πρώην μοντέλο και νυν μελλοντολόγος επισκέφθηκε την Πάτρα όπου την προσκάλεσαν να ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις και να προχωρήσει στο λύσιμο μαύρης μαγείας. «Η επαφή μου με την Πάτρα ξεκίνησε από την Αθήνα, όταν ανέλαβα μια περίπτωση αστέρα της showbiz που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και είχε μυηθεί στον σατανισμό», λέει χαρακτηριστικά στη News η Κατερίνα Βελούδου και αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ιστορία που προκαλεί σοκ.
Επιπλέον, αναφέρει και άλλες περιπτώσεις μαύρης μαγείας που έρχονται στη δημοσιότητα για πρώτη φορά και αφορούν παιδιά νεαρής ηλικίας. Οι εικόνες και τα περιστατικά ανατριχιάζουν και, όπως λέει και η ίδια, «έχει να κάνει με νέους ανθρώπους γιατί είναι πιο ευάλωτοι».
«Τον μύησε η σύντροφός του»
«Υπάρχουν τρία σημεία στην Πάτρα που τα έχω επισκεφθεί όλα. Εκεί λοιπόν γίνεται η μύηση παιδιών ηλικίας 18- 25 ετών στο σατανισμό. Τους υπόσχονται επιτυχία και διασημότητα -αυτά είναι κυρίως τα οφέλη- με αντίτιμο ένα συμβόλαιο που τους βάζουν να υπογράψουν και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μύηση στο σατανισμό. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να κάνει πίσω…  Είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή».
Οι αποκαλύψεις του πρώην μοντέλου, που ασχολείται με επιτυχία εδώ και χρόνια με το επάγγελμα του μελλοντολόγου, σοκάρουν πραγματικά και δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας. Δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και μάλιστα εν έτει 2013. «Έχω περίπτωση διάσημου προσώπου της σόουμπιζ που έφυγε από τη ζωή γιατί είχε υπογράψει κάτι λάθος στο συμβόλαιο μύησης στο σατανισμό».
Η Κατερίνα Βελούδου είναι πολύ συγκεκριμένη, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ταυτότητες, δεσμεύεται από τους πελάτες της και από την επωνυμία κάποιων. «Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πάρα πολύ σοβαρή, συνέβη στην Αθήνα και φυσικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ο άνθρωπος αυτός γνώρισε μεγάλη επιτυχία -τουλάχιστον αυτή ήταν η απαίτησή του και τα κατάφερε- όταν έκανε τη μύηση στο σατανισμό. Η σύντροφός του ήταν εκείνη που τον είχε μυήσει σε αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος πέθανε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιο λάθος έγινε και δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό. Ζήτησε συγγνώμη, ήθελε να κάνει πίσω και δεν τα κατάφερε».
Ο πασίγνωστος ηθοποιός
Επίσης, η Κατερίνα αποκαλύπτει ένα ακόμη πολύ σοβαρό περιστατικό, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ηθοποιό. Σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει η Βελούδου, ο συγκεκριμένος «μυήθηκε στο σατανισμό για λόγους διασημότητας. Αυτή ήρθε, αλλά πλέον αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Εδώ κι έξι μήνες τον έχω αναλάβει και προσπαθώ να τον τραβήξω από το θάνατο!»
Οι δύο αυτές περιπτώσεις ήταν η αιτία να έρθει σε επαφή και με ανθρώπους στην Πάτρα που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.
«Το υπέδαφος της Πάτρας, όπως των Δελφών, αλλά και της Ακρόπολης βοηθάει πάρα πολύ στις περιπτώσεις σατανιστικών τελετών», υποστηρίζει και συνιστά στον κόσμο να προσεύχεται στον Θεό και να πιστεύει βαθιά.
«Έχω αναλάβει μία κοπέλα που έχει σχέση με ανθρώπους της showbiz λόγω της δουλειάς της. Την ερωτεύτηκε ο θείος της που είναι σατανιστής  και προσπαθούμε να τη σώσουμε με προσευχή και διαλογισμό. Φαντάσου ότι μέχρι στιγμής πέθανε ένας παπάς που προσπάθησε να τη λυτρώσει. Το λύσιμο από τέτοιες περιπτώσεις έχει να κάνει πολύ με την πίστη, πολύ πιθανόν ο πρώτος παπάς που πήγε εκεί, επειδή ήταν πολύ νεαρός, να μην πίστευε για τη μεγάλη σοβαρότητα της κατάστασης. Πάντως η κοπέλα τώρα δεν έχει να φάει και προσπαθώ να τη σώσω…  Ο δαίμονας δεν παίζει…»
«Πάλευε στο αυτοκίνητο»
Στα δίχτυα της μαύρης μαγείας έχει πέσει και η οικογένεια διάσημου γιατρού της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ συγκλονιστική είναι η ιστορία γνωστού επιστήμονα της πόλης. «Είχε κάνει και αυτός συμβόλαιο για να εξελιχθεί και να αποκτήσει χρήματα. Το παιδί του, όταν έκανε το συμβόλαιο, ήταν τότε νεογέννητο. Περνώντας τα χρόνια και ενώ ο γιος του σπούδαζε, τράκαρε με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του παραμονή εορτών. Το περιστατικό συνέβη πριν από 8 χρόνια και είχε καταγραφεί ως ένα απλό τροχαίο που είχε σημειωθεί σε μια μάντρα στο σταθμό των τρένων, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Όμως ο αδερφός του μικρού είχε δηλώσει πως ακολουθούσε το όχημα του Χρήστου και τον έβλεπε να παλεύει με κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο. Ο νεαρός έμεινε ανάπηρος και ο πατέρας αυτοκτόνησε λίγο αργότερα. Η ανακοινωθείσα αιτία θανάτου ήταν παθολογική. Απέκρυψαν το γεγονός της αυτοκτονίας, ο νεαρός δεν μιλά, δεν περπατά και ζει σε ένα δωμάτιο. Κάνω αστρική προβολή προκειμένου να τον επαναφέρω».
Μάγια της ίδιας του της μάνας
Οι ιστορίες συνεχίζονται και σοκάρουν. Η Κατερίνα Βελούδου είναι συγκεκριμένη και απόλυτη. «Ένα κοριτσάκι 5 ετών δαιμονίστηκε μετά από μάγια που έκανε η ίδια του η μητέρα, προκειμένου να σώσει το γάμο της και να μην έχει ερωμένες ο σύζυγός της. Δεν ήξερε ότι τα μάγια θα είχαν αντίκτυπο στο παιδί της. Το κοριτσάκι το θεράπευσα μετά από 6 μήνες. Μια άλλη περίπτωση είναι ενός ζευγαριού που του είχαν κάνει μάγια και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Το υπέδαφος του σπιτιού ήταν τελματωμένο από τις μαγείες, παλιές και καινούριες. Το ζευγάρι έχει σήμερα ένα κοριτσάκι 7,5 χρονών».

Η Κατερίνα Βελούδου μιλά με ειλικρίνεια και πειθώ και θέλει να αποτρέψει τα νεαρά παιδιά από αυτές τις τελετές στις οποίες μπορεί να παρασυρθούν σε μικρή ηλικία. Πάντως οι περιπτώσεις -όπως λέει και η ίδια- δεν είναι λίγες, αλλά αντίθετα εξαπλώνονται ολοένα και περισσότερο σαν επιδημία, ίσως και λόγω της οικονομικής κρίσης, και αποτρέπει τους πάντες να πιστεύουν σε υποσχέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Γιατί όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «όλα αυτά τα συμβόλαια οδηγούν στο θάνατο».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger