E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όχι μόνο δεν τους πλήρωσε, αλλά και τους… πυροβόλησε!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τόλμησαν να πάνε στον εργοδότη του πατέρα τους για να διεκδικήσουν τα καθυστερούμενα δεδουλευμένα του δυο νεαρά αδέλφια από τη Βουλγαρία και όχι μόνο δεν πήραν χρήματα, αλλά έγιναν δεκτοί από τον κτηνοτρόφο με πυροβολισμούς! 

Οι δυο νεαροί ηλικίας 26 και 24 χρόνων πήγαν με το αυτοκίνητό τους στο ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν ο πατέρας τους σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν από τον 44χρονο ιδιοκτήτη να τους δώσει τα χρήματα που οφείλει. Εκείνος, όμως, δεν αναγνώρισε ότι χρωστούσε χρήματα στον πατέρα και απείλησε με κυνηγητική καραμπίνα τον 24χρονο!

Φοβισμένοι οι δυο Βούλγαροι μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν, αλλά ο «πιστολέρο» κτηνοτρόφος πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος τους προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο! Τα αδέλφια κατέφυγαν σε αστυνομικούς του τμήματος Φερών που έκαναν έρευνα στο μαντρί, αλλά βρήκαν μόνο την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα ο κτηνοτρόφος και την κατέσχεσαν. Αργότερα, ο 44χρονος παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο τμήμα, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger