E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Όταν η Ρίκα Διαλυνά πόζαρε ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ!!! (PHOTO)

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013


Η Ρίκα Διαλυνά, γεννημένη στην Κρήτη το 1934, υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το 1954 λαμβάνει μέρος στα καλλιστεία της εποχής και εκλέγεται Σταρ Ελλάς, ενώ στο διαγωνισμό για τη Μις Υφήλιο, κερδίζει την πέμπτη θέση.

Στην Αμερική τελικά παραμένει για αρκετό καιρό, παντρεύεται, αποκτά κοριτσάκι ενώ παράλληλα σπουδάζει στο New York University. Όπως ήταν φυσικό την ανακαλύπτουν οι ξένοι παραγωγοί και αρχίζει να έχει μικρές συμμετοχές σε ταινίες του Hollywood. Στην συνέχεια πάει στην Ιταλία και γυρίζει ταινίες με τον Βιτόριο Γκάσμαν και τον Φρεντερίκο Φελίνι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1965 γίνεται περιζήτητη από τους κινηματογραφικούς παραγωγούς. Διέθετε ταλέντο σε συνδυασμό με μια εξωπραγματική ομορφιά που ξεπερνούσε τα Ελληνικά πρότυπα. Έπαιξε δίπλα στους Κώστα Βουτσά, Μίμη Φωτόπουλο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Ντίνο Ηλιόπουλο, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη κ.ά. δημιουργώντας τον δικό της θρύλο.

Το 1966 αμερικάνοι παραγωγοί έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να γυρίζουν μια ταινία με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Για σκηνοθέτης προορίζονταν ο Νίκος Κούνδουρος, ενώ ο πρόχειρος τίτλος της ταινίας ήταν «Διάλογοι εταίρων».

Ανάμεσα στις ελληνίδες καλλονές που πέρασαν οντισιόν, ήταν η Έλενα Ναθαναήλ αλλά και η Ρίκα Διαλυνά. Η ταινία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά έμεινε η sexy φωτογράφηση από τα δοκιμαστικά για να μας θυμίζει πόσο εντυπωσιακά ωραία γυναίκα υπήρξε η Ρίκα.

joytv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger