E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο “υπουργός” του Σάμινα στην Παγκόσμια Τράπεζα!!!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013


Τον ξεχασμένο Χρήστο Παπουτσή, τέως βουλευτή και “υπουργό” του Σάμινα με τους 82 νεκρούς,  “ξέθαψε” η κυβέρνηση για να τον ορίσει (!!!) εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα.  Επίσης, ο σοσιαλιστής κύριος  Παπουτσής,  ήταν υπ. Δημόσιας Τάξης τον Ιούνη του 2011 όταν έγινε η μεγάλη και βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ στο Σύνταγμα.  Ο ορισμός Παπουτσή ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Ανάπτυξης,  σε σχετική ανακοίνωση, τους τελευταίους μήνες υπάρχει στενή συνεργασία της κυβέρνησης με την Παγκόσμια Τράπεζα στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, για διευκόλυνση του “επιχειρείν” και περαιτέρω αναβάθμιση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει η Παγκόσμια Τράπεζα. Ο κ. Παπουτσής θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου. Συμπέρασμα: Κανείς … καλός δεν χάνεται! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο  Παπουτσής, ο οποίος μάλλον επιβραβεύτηκε για το βρίσιμο που έκανε κατά καιρούς στην ΝΔ και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά… Να σημειωθεί, τέλος, πως στο παρασκήνιο λέγεται πως ο Βενιζέλος είναι ο “δράστης” αυτής της παραφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μέσα στην (πολιτική) απελπισία του, φέρεται να παρακάλεσε τον πρωθυπουργό να διορίσει τον Παπουτσή, ώστε να κάνει “άνοιγμα” στο παλαιό ΠΑΣΟΚ…

Τι έλεγε ο Παπουτσής για τη ΝΔ

Παραμονές των εκλογών του 2007

Η Ελλάδα με τη Νέα Δημοκρατία καίγεται εδώ και τέσσερα χρόνια! Πληγώνονται οι αξίες της, Υποβαθμίζεται η ικανότητά της, Συντρίβονται τα οράματά μας. Πριν από τις εκλογές του 2004καλούσαν τον κόσμο να τους ψηφίσειγια να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ. Και σας ρωτώ. ’ξιζε τον κόπο, για να «τιμωρηθεί» έστω το ΠΑΣΟΚ, να μπει ο λαός μας, να μπει η Ελλάδα σ’ αυτή την τριετία της παρακμής. Δεν αξίζει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση που μας οδήγησε πίσω στην απομόνωση, στην αδράνεια και στην υποχώρηση όλων των εθνικών μας στόχων.

Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012

«Δεν πιστεύω σε ένα μόρφωμα…πασοκο-νουδου», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η δική του πρόταση αφορά «ένα ΠΑΣΟΚ με αναφορές στο κέντρο και στην αριστερά που θα επαναπροσεγγίσει τα κοινωνικά στρώματα που στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια το κίνημα». Κατά τον ίδιο, σήμερα «το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί μετάλλαξη ή έχει δώσει την αίσθηση ότι έχει υποστεί μετάλλαξη».

ΥΓ. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2000, στις 22.15, το Express Samina προσκρούει στις νησίδες Πόρτες και μέσα σε 20΄ βυθίζεται. Από τους 510 επιβάτες του, 82 δεν καταφέρνουν να βγουν στη στεριά και πνίγονται.

Ο τότε υπουργός εμπορικής ναυτιλίας Χρήστος Παπουτσής φτάνει την επομένη μέρα στον τόπο της τραγωδίας με ελικόπτερο Super Puma. Παρόλο που αυτά τα ελικόπτερα δεν σηκώθηκαν την προηγούμενη μέρα για να λάβουν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης με την δικαιολογία από την πολιτική ηγεσία ότι δεν είναι εκπαιδευμένο το προσωπικό που τα στελεχώνει.

Ο Παπουτσής, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε δηλώνει: Δεν σκοπεύω να υποβάλω την παραίτηση μου. Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο, η εντολή του πρωθυπουργού είναι σαφής: να χυθεί άπλετο φως και με αυστηρότητα να αποδοθούν ευθύνες».


http://www.kentrinews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger